Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Baan

Uitgave 14 september 2016

Clubkampioenschappen AVGM 2016

Beste atleten,

Op zondag 25 september worden de clubkampioenschappen gehouden en inmiddels staat de inschrijving open. Je kunt inschrijven via www.atletiek.nu. Een instructie over de inschrijfprocedure vind je als bijlage van deze nieuwsbrief. Ook vind je er een voorlopig chronoloog. Daar zie je welke onderdelen er zijn en hoe laat je moet beginnen. De Bambies worden aangeduid als J1 en M1.

Rond 17.00 uur is iedereen klaar en gaan we met z’n allen barbecueën. Hiervoor zijn, bij deze, ook je familieleden uitgenodigd. Voor pupillen en D-junioren geldt € 2,50 pp, overigen betalen € 5,-- .
Tijdens deze BBQ worden de prijzen uitgereikt en omdat de jeugd de volgende dag weer naar school moet willen we om 19.00 uur met de jongste pupillen en bambies rond zijn (prijsuitreiking en BBQ).

Voor alle categorieën hebben we, naast het individuele kampioenschap, een teamklassement. De teams worden door de trainers samengesteld. Wel zelf aanmelden, maar de trainers stellen de teams samen. Bij de D’s en ouder strijden we om de individuele prestaties en tevens de jongens tegen de meisjes. Het aantal teamleden dat meetelt voor de einduitslag wordt bepaald door het minste aantal deelnemers per geslacht min één. Dus als voorbeeld: er doen 9 D jongens mee en 6 D meisjes dan worden de puntentotalen van de beste 5 D jongens vergeleken met de totalen van de beste 5 D meisjes. Dit geldt ook voor de C’s en ouder (AB Junioren en senioren vormen één team).

Inschrijven via www.atletiek.nu. Hier vind je ook een schat aan atletiek info over jezelf.

Let op! Inschrijven kan nog tot woensdag 21-09-2016 17:59 uur.
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Baan

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven