Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 4 november 2016
 

Enquête AVGM-leden (HERINNERING)

Beste leden,

Tot op heden hebben we ruim honderd reacties op de enquête ontvangen, waarvoor veel dank. We hebben echter bijna 700 leden aangeschreven, dus het aantal reacties is nog relatief weinig. Het bestuur wil natuurlijk, voor een representatief beeld, nog véél meer reacties ontvangen. En zoveel mogelijk meningen, ideeën en suggesties van de leden horen. Vandaar een herhaalde oproep naar degenen die nog niet gereageerd hebben. Vind jij het ook belangrijk dat er gewerkt wordt aan verbeteringen in de vereniging en heb je daar misschien ideeën over die je graag kwijt wil? Vul dan snel de enquête in. Het is in het belang van ons allemaal en een mooie gelegenheid om je stem te laten horen!

De termijn om te reageren is met twee dagen verlengd. De sluitingsdatum is nu 9 november.

Hieronder kunnen jullie nog een keer de begeleidende brief van het bestuur lezen.

Met vriendelijke groeten,

WebeindredactieGeacht lid,

Het bestuur wil graag op de hoogte blijven van wat er onder de leden leeft. Er is een enquête opgesteld om te inventariseren hoe jullie over onze vereniging denken en wat jullie wensen zijn. Het bestuur kan door middel van de resultaten van deze enquête beter inspelen op de wensen van de leden zodat AVGM een gezonde toekomst tegemoet gaat.

De enquête bestaat uit zes pagina’s en het invullen duurt minder dan tien minuten. Het zou fijn zijn wanneer je de vragenlijst binnen twee weken invult (vóór 7 november). [verlengd naar 9 november]

Na elke pagina controleert het programma of de gegevens volledig zijn ingevoerd. Ouders van jonge jeugdleden wordt verzocht om gezamenlijk de vragen te beantwoorden; we vinden het namelijk belangrijk dat we ook de mening van deze jongeren kunnen meenemen.

Als je nog vragen en of opmerkingen hebt over de enquête, neem dan contact op met de secretaris van AVGM: Marleen Smulders, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Succes met invullen en dank voor je medewerking,

Marleen Smulders, secretaris


Klik op onderstaande link om de enquête te starten.
Enquête AVGM-leden
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven