avgm logo desktop

Mededelingen

15-04Komende donderdagmiddag website tijdelijk niet bereikbaar (zie AVGM-bericht)

AVGM-bericht

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 5 december 2016
 

Bericht van het bestuur

In deze nieuwsbrief komen drie onderwerpen aan de orde:
-  vrijwilliger gezocht voor Neven Activiteiten Commissie Baan (NACB)
-  sponsorloop voor Molen de Volharding op 18 december


VRIJWILLIGER GEZOCHT VOOR NACB

De Neven Activiteiten Commissie Baan (NACB) heeft als doel jaarlijks een aantal activiteiten voor de jeugd te organiseren die eigenlijk niets met atletiek te maken hebben, maar die het leuk maken om lid te zijn van de atletiekvereniging. Zo wordt er onder andere jaarlijks een 3-daags zomerkamp georganiseerd, is er een eindejaars activiteit voor jong en oud en gaan we aan het einde van het winterseizoen iets leuks met elkaar doen.

Hiervoor zijn we op zoek naar een nieuw commissielid.
Wij vragen een enthousiaste persoon die het leuk vindt om voor de jeugd originele activiteiten te organiseren.
Als commissie vergaderen we ca. drie keer per jaar en voorafgaand aan het zomerkamp wat frequenter met alle trainers en begeleiding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Joep Wiltschek, telefoon 06 - 21 52 15 12 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


SPONSORLOOP VOOR MOLEN DE VOLHARDING OP 18 DECEMBER

logo 1eMolenloop2016 11 9 2016 2

In het weekend van 17 en 18 december a.s. viert onze Korenmolen De Volharding haar 1e lustrum. Onderdeel van de festiviteiten is een unieke sponsorloop door het centrum van Best op zondag 18 december. Deze sponsorloop is mede mogelijk door assistentie van GM op het gebied van parcoursuitzetting, parcoursbewaking en ondersteuning EHBO.

Jong en oud kunnen een uur lang over een prachtig parcours van ca. 1,3 km door het centrum rennen. Daarbij gaat het niet om de snelste tijd, maar vooral om sportiviteit, plezier en het aantal afgelegde rondjes. Hoe meer rondjes men samen loopt, hoe meer geld er voor de molen beschikbaar is. Start en finish zijn bij de jarige molen. Iedereen die meeloopt krijgt na afloop wat te eten en te drinken en een bijzonder aandenken aan dit lustrum.

Het sponsorgeld zal worden gebruikt voor een verdere afwerking van de basisbetonvloer in de molen met een gietvloer. Dit kost ca € 6.000, --.

Aanmelden:
De kosten voor deelname zijn voor alle leeftijden € 3, --. Daarnaast kan iedere deelnemer sponsoren zoeken die per rondje een extra bedrag beschikbaar stellen. Om 10 uur wordt verzameld bij de molen en tussen 10.30 en 11.30 kunnen de deelnemers starten. Tot uiterlijk 11 december kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . In ons clubhuis zijn ook inschrijfformulieren beschikbaar. We hopen op een grote deelname vanuit onze vereniging. Trek je GM-shirt aan en laat zien dat GM dit goede doel steunt.

Paul Hoen, voorzitter AVGM
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven