Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 2 januari 2017
 

SamenLoop voor Hoop 2017

Samenloop voor hoop zet een stap tegen kankerSamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven.

Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Ook deze keer, op 10 en 11 juni 2017, doen wij als GM weer mee. Sjannie van Laarhoven en Marion van der Sanden willen de kar trekken, maar dat kunnen ze niet alleen. Dus doe mee en geef je op!

Op donderdag 26 januari 2017 organiseren wij een bijeenkomst in de kantine van de GM. Start: 20.00 uur. Graag willen wij die avond gaan brainstormen over hoe we zoveel mogelijk geld kunnen inzamelen. Dus denk al eens na over leuke ideeën, sponsoren of ludieke acties. Meld je aan voor een gezellige brainstorm sessie samen met ons! Je kunt je aanmelden op het volgend emailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt je ook al aanmelden voor de SamenLoop voor Hoop op de volgende link:

www.samenloopvoorhoop.nl/best

Op deze site kun je je aanmelden, als teamlid, door op de link inschrijven te klikken. Ga naar team 23 Generaal Michaelis. Als je je aanmeldt dan wordt er meteen een bijdrage van € 15,00 gevraagd.

Groetjes,

Sjannie en Marion (kartrekkers team GM)

Samenloop voor hoop kwf
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven