Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Lopen

Uitgave 6 februaru 2017

"De 10 kilometer van Nederland" in Best

De eerste 10 kilometer van Nederland vindt plaats in Best en staat gepland op zondag 18 juni 2017. Op deze dag zal in 15 grote steden van Nederland een 10 kilometer hardloopwedstrijd georganiseerd worden. Zo gaat er in iedere provincie minimaal één 10 kilometer plaatsvinden. In Noord-Brabant zullen dat Breda en Best zijn. Onze vereniging is in samenwerking met de organisatie van het evenement druk bezig om een aantrekkelijke route uit te werken.

De 10 kilometer zal op iedere locatie op hetzelfde tijdstip (voor de middag) starten. De verwachting is om 10.000 tot 20.000 lopers "samen" te laten lopen in de verschillende steden. Voor Best mikken we op 750 lopers. Gedurende de race zal er ook een livestream zijn waar je online kunt zien welke stad er vooraan in de race ligt voor de snelste tijd. Ook voor de snelste lopers zal dit zichtbaar zijn tijdens de race. Op deze manier zal er naast de lokale winnaars van de 10 kilometer wedstrijd, ook een landelijk klassement opgemaakt worden met interessante prijzen voor de toplopers.

Naast de 10 kilometer zal er ook een kortere afstand (5km) en een kidsrun aangeboden worden zodat iedereen kan deelnemen. Inschrijven is mogelijk vanaf 15 februari.

Hou je agenda vrij voor deelname aan dit evenement waarbij we “ons durpke” Best op de kaart zetten naast grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Breda en Nijmegen.

De 10 kilometer van Nederland - www.10km.eu/ned

10 km van nederland
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Lopen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven