Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 9 maart 2017   
 

Inschrijving 60 jarig jubileumfeest staat open!

Op zaterdag 15 april 2017 vieren we het feit dat onze vereniging al weer zestig jaar geleden opgericht werd. We organiseren op deze dag een actieve middag met voor iedereen leuke activiteiten en een feestavond. 

JubileumlogoZo is er een pupillen/ouder-wedstrijd, maar kunt u ook kijken of deelnemen bij verschillende clinics. Er zijn wandeltochten, er is een Nordic Walking-activiteit en er is zelfs de mogelijkheid van een fietstocht. Nadere informatie op de website. Bij sommige activiteiten wordt er aan de hand van het aantal deelnemers bezien hoe het ingericht gaat worden. Om 16:00 uur gaan we samen een actieve en ludieke sportactiviteit doen!

Tussen 17:00 uur en 20:00 uur gaan we eten, borrelen en jeu de boulen voor hen die ook dan even lekker willen bewegen. Om 20:00 uur begint het feest en dat zal wel tot de kleine uurtjes duren.
 
Een flinke groep van vrijwilligers gaat dit alles vorm geven en we hopen van harte dat we dat voor een hele grote groep leden en oud-leden mogen doen!
 
Aanmelding is wel verplicht en deelname aan de dag kost 5 euro per persoon. Iedere deelnemer krijgt daarvoor enkele consumptiebonnen en het avondeten.
Je kunt je op onze website aanmelden via de link Jubileumfeest 60 jaar AVGM.
 
Ken je oud-leden? Vraag ze ook om te komen!  
 
Namens de jubileum commissie,

Tom Lassing

 

NB. Op de Facebook-pagina van AVGM is dit jubileumfeest ook aangekondigd. Het is niet voldoende om op Facebook aan te geven dat je komt! Iedere deelnemer moet zich inschrijven via de website van AVGM. 

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven