Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 13 april 2017
 

60 JARIG JUBILEUM GM 

Aanstaande zaterdag 15 april vieren we ons 60-jarig jubileum. De voorbereidingen zijn afgerond en we verwachten gedurende de dag meer dan 350 (oud-)leden die gedurende de middag en avond gaan genieten van allerlei activiteiten en sluiten de dag afsluiten met een knallend feest.

Bij aankomst op onze accommodatie verzoeken we  je even te melden bij de welkomstent, hier krijg je een donker blauw polsbandje (onder de 18 jaar krijg je een lichtblauw polsbandje), een kleefetiket voorzien van  jouw naam en drie consumptiebonnen. Dit geldt alleen voor diegenen die zich hebben aangemeld en betaald. Het polsbandje is noodzakelijk bij het eten en vooral voor de jeugd bij de bar (controle op 18+ alcohol)

Heb je je nog niet ingeschreven dan ben je natuurlijk ook nog altijd van harte welkom. We vragen 5 euro bijdrage en dan krijg je alsnog drie consumptiebonnen en een polsbandje. Je krijgt ook een kleefetiket voorzien van jouw (handgeschreven) naam.

I.v.m. organisatorische reden is de officiële inschrijving nu gesloten. U kunt voor de “na-inschrijving” contact opnemen met Tom Lassing (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Bij de welkomstent hangt een plattegrond van onze accommodatie, voorzien van plaats en tijdstip van de diverse activiteiten.

Er is een speciale jubileum di- GMer gemaakt. Hiervan circuleren tijdens het feest een aantal inkijkexemplaren. Bij het verlaten van het feest kun je een exemplaar van deze GM-er mee naar huis nemen. Zo lang de voorraad strekt, zijn er ook exemplaren van ons 50-jarig jubileum boek, een lezenswaardig boekwerk met veel  historische gegevens van onze mooie vereniging.

Wil je de organisatie nog helpen, dan kan je vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur helpen met de opbouw van de tenten en (paas)zondag van 10.00 tot 12.00 uur met het afbreken. Graag even aanmelden bij Martin Nijkamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Nog enkele punten die voor bepaalde groepen belangrijk zijn: Er is voor de jeugd een opblaasstormbaan waar je alleen op sokken op mag. Dus extra sokken meenemen!

We hebben bij de aanmelding gevraagd of er interesse is voor een jubileum t-shirt. De vraag daarnaar was te klein om een betaalbare bestelling te doen. Dat gaat dus niet door. 

Veel plezier zaterdag,

Het bestuur

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven