Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Wandelen

Uitgave 23 april 2017
 

NORDIC WANDELTOCHT OP WOENSDAG 10 MEI

Na de eerste voorjaarswandeling van Pieter en het 60- jarig bestaan van GM, nu de voorjaarswandeling van de Nordic wandelgroep op woensdag 10 mei. We gaan wandelen in het prachtige Leudal in Limburg. De wandeling is voor 90 % onverhard.

De totale afstand is 21 kilometer en we verdelen het in 3 stukken van 7 kilometer. De start van de wandeling is in Roggel. Na 7 kilometer komen we bij restaurant Busjop voor een  kopje koffie en natuurlijk voor de liefhebbers, Limburgse vlaai. Na weer 7 kilometer komen we bij een leuk ven, waar we gaan picknicken (zelf lunchpakket meenemen). En na de laatste 7 kilometer een lekker drankje in Roggel.

We vertrekken om 8.30 bij Joke Peters, Eindhovenseweg 52 en we verwachten om 16.30 uur weer in Best te zijn. We hebben de wandeling al verkend en het belooft een prachtige tocht te worden in een mooi natuurgebied.

Je kunt je opgeven bij: Helly van Oudenhoven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Bij aanmelden graag doorgeven of je kunt en wilt rijden.

Helly van Oudenhoven en Joke Peters

 

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven