Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 16 mei 2017
 

SamenLoop voor Hoop 2017

Samenloop voor hoop zet een stap tegen kankerSamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven.

In de nieuwsbrief van 2 januari hebben we jullie al geïnformeerd over de deelname van GM aan dit evenement: 10 en 11 juni 2017. Met ons 60-jarig jubileum en de 4/5 mei ceremonie achter de rug een kleine update:

  • Tijdens onze bardiensten verkopen we eigen gemaakte sieraden, geluk engeltjes en houten smartphone houders.
  • In de kraam gaan we straks wafels bakken. Proefdraaien doen we op zaterdag 27 mei bij bakker Bekkers in winkelcentrum Heivelden.
  • Ook in de kraam te koop zijn houten plateaus met daarop een Odulphus-biertje van slijterij Gérard, leuk voor vaderdag.
  • We hebben al (lees pas) 29 deelnemers die mee wandelen, daarvan zijn er 15 GM-ers. Eerlijkheidshalve een magere bezetting.

Kortom we zijn volop bezig en hopen dat jullie, nu dat enkele grote GM-evenementen achter de rug zijn, je alsnog aanmelden zodat we in groepjes van 2 à 3 mensen telkens bijv. een uurtje kunnen lopen. Dus nogmaals: doe mee en geef je op!

Aanmelden kan via de volgende link: https://samenloopvoorhoop.nl/best. Op deze site kun je je aanmelden, als teamlid, door op de link inschrijven te klikken. Ga naar team 23 Generaal Michaëlis. Als je je aanmeldt dan wordt er meteen een bijdrage van € 15,00 gevraagd. Email ons als je nog vragen hebt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes,

Sjannie en Marion (kartrekkers team GM)


Sjannie van Laarhoven en Marion van der Sanden kartrekkers team GM

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven