Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 9 juni 2017   
 

18 juni de 10 kilometer van Nederland van Best,
jij doet toch ook mee?

Op 18 juni ondersteunt GM de organisatie van de "10 km van NL", dit is een landelijke wedstrijd in 14 plaatsen in Nederland op dezelfde dag en tijdstip. Naast de landelijke wedstrijd over 10 kilometer is er ook de mogelijkheid om 5 kilometer te lopen en voor de kinderen een Kidsrun over 1000 meter.

Voor het eerst in lange tijd vindt nu een hardloopwedstrijd plaats door het centrum van Best. Voor ons als Bestuur is dit een unieke mogelijkheid om in Best toch zo’n wedstrijd te laten plaatsvinden, daar met het verdwijnen van de Ronde van Naastenbest en de Goed Beter Best Loop, er nog geen alternatief is.
Voor ons als vereniging is het belangrijk dat deze – wellicht jaarlijks terugkerende – wedstrijd  een succes wordt. Waarom???
1. Het zorgt voor positieve publiciteit van de mooie atletieksport in het algemeen en onze vereniging in Best in het bijzonder.
2. Het levert ons extra inkomsten op daar de inzet van al onze (meer dan 50) vrijwilligers wordt vergoed. Hierdoor zijn we in staat de financiën van onze vereniging beter op orde te krijgen en de contributie voor alle leden binnen de perken te houden.
3. Het zorgt voor meerwaarde naar onze vaste sponsoren in Best.
Voldoende reden om mee te doen. Dat kan natuurlijk door je aan te melden als vrijwilliger.
Het is allemaal te doen tussen 10.00 en 13.00 uur, dus de hele zondagmiddag heb je daarna nog voor je.
We hebben nog vrijwilligers nodig bij het inschrijfbureau, de drankenpost en het uitreiken van medailles. Daarvoor kun je contact opnemen met Bob van Koetsveld,  06 53989677 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Ook bij de parcoursbewaking hebben we nog dringend mensen nodig. Daarvoor kun je contact opnemen met Ferry van Rosendaal, 06-21556703, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      

Ook kan je natuurlijk (na-)inschrijven voor deze wedstrijd en je laten aanmoedigen door familie, vrienden en bekenden. Inschrijfgeld van € 16 (na-inschrijving € 18) is natuurlijk fors, maar dat geldt voor iedere deelnemer. Voor ons als GM-er staan daar wel de hierboven vermelde drie voordelen van publiciteit, extra inkomsten en meerwaarde voor onze sponsoren tegenover.
Voor meer informatie kun je ook kijken op 10km van NL  of op de Facebook-pagina   
Ik zie jullie graag in grote getale terug op de 18e!

Vriendelijke groet,
Paul Hoen, Voorzitter AVGM

de 10 km van nederland in best

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Baan / Lopen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven