Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 9 september 2017
 

Vrijwillegers gezocht:

AVGM verzorgingspost Marathon Eindhoven

Ook dit jaar verzorgen we als vereniging weer een drank- en fruitpost tijdens de Marathon Eindhoven op zondag 8 oktober.

Op die dag delen we vele tienduizenden bekertjes water, sportdrank of een fris stuk banaan of sinasappel uit aan de lopers om ze het laatste zetje te geven richting de finish van de hele of halve marathon. AVGM bemenst een van de grootste posten en is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die het gewenste aantal van 50 vol kunnen maken. Ben je minimaal 16 jaar, die dag beschikbaar van ongeveer half 10 tot 4  en wil je dit evenement eens van een andere kant meemaken? Meld je dan zsm aan bij Judith Goosens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Hedwig Harks, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie over je deelname. 

Vanuit de organisatie van de Marathon krijg je altijd een aardig presentje voor je hulp én ook onze vereniging biedt je daarna nog een drankje aan. Ook onze vereniging help je er mee, AVGM ontvangt voor iedere vrijwilliger een bijdrage die zij weer voor de club in kan zetten.

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven