Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 13 september 2017
 

Jaarlijkse reanimatiecursus

Op zaterdag 21 oktober wordt, in samenwerking met Huub Oomes, weer de jaarlijkse reanimatiecursus voor beginners en voor herhalers gegeven. Deze cursus is toegankelijk vanaf junioren B en wordt gegeven in het clubhuis.

Wekelijks worden alleen in Nederland ruim 200 menen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. De meeste mensen worden thuis, op het werk of op straat getroffen door een hartstilstand en vaak is dit geheel onverwacht.

Blijf niet langer een hulpeloos toeschouwer, maar wordt een geoefend hulpverlener!

Wanneer in geval van hartstilstand anderen kunnen starten met reanimatie, zouden jaarlijks honderden levens gered kunnen worden. Reanimatie, hartmassage en mond-op-mondbeademing zijn levensreddende activiteiten. Dit is te leren, maar niet uit een boekje!

Herken voortaan zelf de symptomen van een hartstilstand. Leer de vaardigheid van het reanimeren en mond-op-mondbeademing. Volg een reanimatiecursus en behoudt deze vaardigheid door jaarlijks minstens één herhalingscursus te volgen.

Aanmelden kan bij Kathinka van Dijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Trainers hebben voorrang bij de aanmelding omdat zij verplicht zijn een reanimatiediploma te hebben. In principe zijn er twee groepen, één om 12.00 uur en één om 14.30 uur. Beginners worden zoveel mogelijk om 12.00 uur geplaatst. Uiteraard proberen we rekening te houden met voorkeuren, maar vol is vol!

Kathinka van Dijk

 

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven