Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 4 mei 2018
 

Dodenherdenking en  Bevrijdingsdag 4 en 5 mei

Bevrijdingsvuur estafetteloop 2018

Al vele jaren verzorgt onze vereniging het ophalen van het bevrijdingsvuur in Wageningen. Voordat we vrijdagavond 4 mei met de bus naar Wageningen  vertrekken, zijn we eerst aanwezig bij de doden herdenking in Best en zullen namens GM een krans leggen. Om middernacht wordt er gestart bij het hotel De Oude Wereld in Wageningen en vervolgens lopen we in estafette naar Den Bosch voor het ontsteken van het vuur bij het Provinciehuis en dan gaat de tocht verder naar Best. De totaal afgelegde afstand is 140 km.

Bij ons clubhuis kunnen we ons opfrissen en een hapje eten. Vervolgens vertrekken we, al dribbelend, om ca. 19.00 uur naar de Koetstuin. Hierbij worden we vergezeld door Club Wheels. Om 19.45 uur zal de burgemeester met het door ons opgehaalde vuur het bevrijdingsvuur voor Best ontsteken. Daarna zijn allerlei festiviteiten. Het belooft mooi weer te worden.

GM staat midden in de gemeenschap van  Best. Het ophalen van het bevrijdingsvuur voor Best is daar een uitstekend voorbeeld van en attendeert  de inwoners van Best op het bestaan van een mooie atletiekvereniging binnen de gemeente. Om de aandacht voor GM te vergroten roepen we ieder lid van GM op om, liefst in GM-outfit, ons te vergezellen op de tocht naar het Koetshuis. Kom om 19.00 uur naar ons clubgebouw en dribbel in rustig tempo met ons mee naar het centrum.

Paul Hoen

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven