avgm logo desktop

Mededelingen

15-04Komende donderdagmiddag website tijdelijk niet bereikbaar (zie AVGM-bericht)

AVGM-bericht

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 4 April 2018

Breng uw stem uit en steun onze vereniging!

Rabobank Het Groene Woud Zuid draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Het Groene Woud Zuid stelt dit jaar maar liefst € 100.000,--- beschikbaar! Ook AV Generaal Michaëlis doet mee aan deze campagne!

Van 5 april tot en met 30 april mogen leden van Rabobank Het Groene Woud Zuid 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Als lid van de Rabobank zal een dezer dagen uw persoonlijke stemcode bij u in de bus vallen.
Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,-- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. AVGM ontvangt dus het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

Oproep aan alle leden:
Het is voor onze vereniging dus belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om meer promotie te maken, meer trainers op te leiden en trainingstijden uit te breiden, zodat we aan een breder publiek atletieksport kunnen aanbieden.

Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden stemmen geven aan onze club  tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Het Groene Woud Zuid.

Namens het bestuur van AVGM bedankt voor uw steun!

Marleen Smulders, secretaris

 

Rabo Clubkas Campagne

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Website Redacteuren

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven