Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 16 mei 2018

De nieuwe privacywet AVG

Op 25 mei 2018 geldt er binnen de EU een nieuwe privacywetgeving, de AVG. Ongetwijfeld is dit niet aan u voorbij gegaan. Ook als vereniging hebben we daar mee te maken en het bestuur is druk bezig de nodige stappen te nemen om aan de nieuwe wet te voldoen.

In het kort komt het er op neer dat we als vereniging zorgvuldig moeten omgaan met de persoonsgegevens die u ons verstrekt. Dat deden we natuurlijk al maar  er worden nu eisen gesteld om dat goed te registreren en te laten zien wat we met die gegevens doen. Binnenkort zal er een privacyverklaring op de website komen waarin we ons beleid uitleggen.
Inmiddels hebben vrijwilligers die op de website met naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer staan vermeld een bericht ontvangen om  te reageren wanneer ze het niet eens zijn met die vermelding. Hebt u geen bericht ontvangen maar staat u ongewenst met email en/of telefoonnummer op de website laat ons dat dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Marleen Smulders, secretaris

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Website Redacteuren

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven