Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 30 juni 2018

De AVGM Nieuwsbrief verschijnt in nieuwe vorm

Dit is de laatste keer dat je de AVGM Nieuwsbrief op deze wijze ontvangt. Met ingang van morgen (1 juli) gooien we het roer om. De nieuwsbrief zal verschijnen in een compleet nieuwe vorm. 

Eind vorig jaar is door de commissie website / social media / clubblad en het bestuur besloten om te stoppen met het clubblad. De laatste jaren werd er steeds minder kopij aangeleverd en het kostte elke keer veel moeite en tijd om het clubblad uit te brengen. 

Voor het clubblad zou een alternatief bedacht worden in de vorm van een nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die minder onderdelen bevat dan een clubblad, maar wel vaker in het jaar uitkomt. Nou hadden we al een AVGM Nieuwsbrief, de onderhavige die je nu leest, maar die is eigenlijk nooit een echte nieuwsbrief geweest. Er staat altijd maar één bericht in en hij verschijnt op ad-hocbasis. Van een nieuwsbrief gevuld met meerdere items en die op regelmatige basis verschijnt, is nooit sprake geweest.

De volgende nieuwsbrief zal er helemaal anders uit zien. Je ontvangt straks een nieuwsbrief in een compleet andere vorm. Met een herkenbare voorpagina, waarop de inhoud van de nieuwsbrief staat vermeld. Een nieuwsbrief met een andere indeling en vormgeving, waardoor de nieuwsbrief op een beeldscherrm beter te lezen is, maar ook nog steeds te printen is. En een nieuwsbrief die elke twee maanden wordt uitgebracht.

Een aantal rubrieken die je in het clubblad gewend was, zul je er niet in aantreffen. Zoals bijvoorbeeld de verjaardagen. Andere rubrieken, zoals De Pen en Het Potlood, komen eventueel wel terug, indien deze worden aangeleverd. De rubriek die zeker terugkomt is het woord van de voorzitter, met dien verstande dat deze nu binnen het bestuur gerouleerd gaat worden. Deze rubriek wordt dan ook omgedoopt tot “van het bestuur”. Onze voorzitter Paul Hoen neemt in de eerste nieuwe nieuwsbrief hierin het voortouw. Ook zul je onze sponsoren weer aantreffen in de vorm van verkleinde advertenties en een link naar hun websites.

De nieuwsbrief oude stijl blijven we nog wel gebruiken om tussentijds specifieke berichten uit te sturen naar Baan, Lopen, Wandelen of Algemeen. De nieuwsbrief oude stijl geven we dan ook een andere naam:

  • AVGM BERICHT

Deze niuewe naam geeft precies aan dat het maar om één bericht of mededling gaat en niet om een nieuwsbrief met meerdere items. 

Het e-mailadres van het clubblad (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) komt te vervallen. Kopij voor de nieuwe nieuwsbrief kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk gaan jullie de nieuwsbrief nieuwe stijl met veel plezier lezen!

Namens de commissie website, social media en clublad,

René Uijthoven

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Website Redacteuren

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven