Nieuwsbrief

Is dit bericht niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM-BERICHT
Algemeen

Uitgave 26 maart 2019

Wil je opgeleid worden tot trainer hardlopen?

Zonder enthousiaste trainer is het hardlopen een stuk minder leuk. Op meerdere dagen kunnen we nieuwe trainers inzetten, dus hierbij een oproep aan belangstellenden om zich te melden.

Als hardlooptrainer begeleid je een groep recreanten. Behalve het plannen van de route, zorg je ook dat de trainingsopbouw klopt, je houdt de groep in de gaten en zorgt dat alle deelnemende atleten mee kunnen, je houdt een warming-up en cooling-down, kortom je begeleidt de training vanaf het begin tot het eind. Ben je zelf (beginnend) hardloper dan heb je vast al wel enig idee wat daar bij komt kijken.
We streven naar verjonging van het trainerscorps, daarom hopen we dat vooral jonge atleten (tot ongeveer 45 jaar) gaan reageren op deze oproep.
Je wordt natuurlijk niet meteen in het diepe gegooid, maar je krijgt een opleiding waarbij de kneepjes van het vak je deskundig worden bijgebracht. Dus je leert er zelf ook weer een boel van.

Belangstelling of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Kathinka van Dijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoon 06-28036663

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM-BERICHT Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven