Nieuwsbrief

Is dit bericht niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM-BERICHT
Algemeen

Uitgave 19 april 2019

Powerwalking; iets voor jou?

Binnen AVGM kennen we al wandelen en Nordic Walking. Binnenkort wordt daar een nieuwe vorm aan toegevoegd: Powerwalking!

Powerwalking is een combinatie van op hoog tempo wandelen en spierversterkende oefeningen. De trainingen zijn goed vol te houden omdat je in een groep loopt en je hierdoor ook steun aan elkaar hebt. De spierversterkende oefeningen kan ieder op zijn eigen tempo doen. Powerwalking is tevens goed voor het krijgen van een betere conditie, om af te vallen, meer energie te krijgen of gewoon een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

De trainingen zullen worden gegeven door Nancy Booij. Zij is bijna 25 jaar met veel plezier lid geweest van AVGM. Ze genoot altijd van het hardlopen. Helaas is hardlopen na een operatie onhaalbaar geworden voor haar. Aangezien ze ook groot fan is van wandelen, heeft ze dit weer opgepakt. En vorig jaar is ze achter gekomen dat ‘powerwalking’ bestaat, waarmee ze nu twee keer in de week fanatiek mee bezig is.

Lijkt je Powerwalking leuk? AVGM start op 24 april van 19.30 tot 21.00 uur met de eerste training. De training zal vanaf die datum wekelijks op woensdag worden verzorgd.

Belangstelling of wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact op met Nancy Booij, 06-12640034 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Power walking

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM-BERICHT Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven