Nieuwsbrief

Is dit bericht niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM-BERICHT
Algemeen

Uitgave 10 juni 2019

Dinsdagavondstamtafel presenteert dinsdag 25 juni: Franse avond bij GM met wijnproeverij

Op dinsdag 25 juni organiseren we een Franse avond in de kantine van AVGM. Deze avond staat in het teken van de Franse cultuur in combinatie met 75 jaar bevrijding in Nederland. Er zal een leuke en zeer informatieve presentatie gegeven worden over de landing in Normandië door een echte D-Day en Normandië kenner.

Om al de indrukken die u hierbij opdoet een beetje te verwerken, word je hierna verwend met een uitgebreide wijnproeverij met bijpassende hapjes. Behalve ‘gewone’ Franse wijnen, mag er ook geproefd worden aan mousserende wijn en een likeur. We hebben voor deze proeverij een echte kenner uit onze eigen gelederen weten te strikken, die je alles over de verschillende wijnen en de bijbehorende wijnstreken zal vertellen.

We beginnen om 20:45 uur. De proeverij zal rond 22:45 uur afgelopen zijn, maar iedereen is vrij om langer te blijven en nog een drankje te nemen natuurlijk.

Je bent bij deze van harte uitgenodigd. Nodig gerust vrienden, familie en kennissen uit.

De kosten van deze proeverij zijn €12,50 per persoon. Te voldoen vooraf bij Ronnie van Dortmont of bij binnenkomst op de avond zelf (contant). Wel graag uiterlijk woensdag 19 juni aanmelden in verband met de bestelling van de wijnen, ook bij Ronnie van Dortmont per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wij hopen vele mensen te kunnen begroeten op deze super gezellige en lekkere Franse avond.

Adieu.

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM-BERICHT Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven