Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 24 mei 2013

Vacature Coördinator Parcoursbewaking

Wie wordt onze nieuwe Coördinator parcoursbewaking?

Bij wegwedstrijden zorgen verkeersregelaars en parcoursbewakers dat de lopers de juiste weg nemen en dat ze daarbij niet door het verkeer gehinderd worden. Dat gebeurt door vrijwilligers en Anton Kon heeft
de laatste jaren geregeld dat ze er waren. Anton heeft echter laten weten dat hij dit aan iemand anders wil overdragen. Er is een uitgebreid bestand met namen van vrijwilligers die daarvoor benaderd kunnen worden.

Op de eerste plaats gaat om de organisatie van onze jaarlijkse GBB-loop die vanaf 2013 in maart gehouden wordt. Daarnaast werft GM ook ieder jaar vrijwilligers voor de marathon Eindhoven (oktober); daarvoor ontvangt de vereniging een vergoeding.

We zijn op zoek naar een man of vrouw die van organiseren houdt en het leuk vindt om samen met andere
vrijwilligers zo'n prachtig evenement als de GBB-loop goed voor te bereiden, want als coördinator parcoursbewaking zit je uiteraard in de commissie van de GBB-loop.

De werving voor de parcoursbewaking marathon Eindhoven en die van de GBB kan door een en dezelfde vrijwilliger gebeuren, maar dat kan natuurlijk ook door twee verschillende mensen gedaan worden.

Lijkt het je wat of wil je nog meer informatie?

Neem dan contact op met Leo van der Staak (voorzitter WOC), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  telefoon 374499
of met Peter Cras (bestuur), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 0499 392981.
  Atletiekvereniging AVGM
Constantijnlaan 2
5684 CZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven