avgm logo desktop

Mededelingen

15-04Komende donderdagmiddag website tijdelijk niet bereikbaar (zie AVGM-bericht)

AVGM-bericht

Is dit bericht niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM-BERICHT
Algemeen

Uitgave 16 augustus 2019

De nieuwe beginnerscursus hardlopen gaat van start

Wie strik jij om samen te gaan hardlopen? Onder dat motto start bij atletiekverenigingstart2run
Generaal Michaëlis een nieuwe cursus hardlopen voor beginners. Haal een speciale schoenveter met een code af voor een korting van € 7,50. De cursus start donderdagavond 12 september om 19.30 uur op de atletiekbaan. Samen hardlopen is immers veel leuker.

Twijfel je nog of hardlopen wel iets voor jou is? Voorafgaand aan deze cursus wordt een vrijblijvende proeftraining gehouden. Je maakt dan kennis met je loopmaatjes, de trainers en het sportmedisch begeleidingsteam van GM. Tijdens een korte uitleg kan je ook al je vragen kwijt. Deze proeftraining wordt een week eerder gehouden op donderdag 5 september, ook om 19.30 uur. Je gaat op de atletiekbaan gelijk aan de slag, dus kom in sportkleding.

Je kunt niet beter beginnen dan met de Yakult Start to Run cursus. Je werkt aan je conditie en je gezondheid. Het is een bewezen concept van zes weken, waarbij een professionele trainer jou begeleidt om het hele traject vol te houden. Maar liefst 95 procent blijft na de Yakult Start to Run cursus hardlopen. Het is makkelijker dan zelf gaan hardlopen, want die trainer en je groep loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur. Na deze cursus zijn er volop mogelijkheden om te blijven trainen. De minimumleeftijd is 16 jaar. Voor de kortingscode haal je een paar veters af in het clubhuis van GM aan de Gildelaan, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar yakultstarttorun.nl.

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM-BERICHT Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven