Nieuwsbrief

Is dit bericht niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM-BERICHT
Algemeen

Uitgave 9 september 2019

Elke stem telt, breng je stem uit en steun onze vereniging

Rabobank Regio Eindhoven draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubsupport speciaal voor verenigingen en stichtingen.

Rabobank Regio Eindhoven stelt dit jaar € 400.000,- beschikbaar!

Ook AV Generaal Michaëlis doet weer mee aan deze campagne!

Van 27 september  tot 11 oktober,  mogen leden van Rabobank Regio Eindhoven  5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Als lid van de Rabobank zal een dezer dagen jouw persoonlijke stemcode bij je in de bus vallen.

Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 400.000,-- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. AVGM ontvangt dus het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

Oproep aan alle leden:
Het is voor onze vereniging  belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om meer promotie te maken, meer trainers op te leiden en trainingstijden uit te breiden, zodat we aan een breder publiek atletieksport kunnen aanbieden.

Het zou fantastisch zijn als jij, je familie en vrienden stemmen geven aan onze club  tijdens de Rabo Clubsupport Campagne van Rabobank Regio Eindhoven.

Namens het bestuur en alle leden van AVGM alvast bedankt voor uw steun!

Nico Leijtens, penningmeester

p.s.

Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stemmen aan ons uit kunt brengenhttps://www.rabo-clubsupport.nl/regio-eindhoven/lid-worden

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM-BERICHT Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven