Nieuwsbrief

Is dit bericht niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM-BERICHT
Baan

Uitgave 3 november 2019

Bingo en Feestavond jeugd Baanatletiek

Beste atleten, ouders, verzorgers en trainers,

De Baanatletiek heeft in december weer hun feestavond voor de jeugd. De pupillen hebben een Bingo, de junioren en senior baanatleten een buitenactiviteit met feestavond en tussen beide activiteiten worden er ook nog wat prijzen uitgereikt.

Hallo jongens en meisjes pupillen,

Op vrijdag 13 december 2019 is er weer de jaarlijkse bingoavond voor de pupillen van GM.

Voor de pupillen begint de avond om 18.00 uur met een gezellige bingo waar natuurlijk weer veel leuke prijzen te winnen zijn. Deze bingo duurt tot 20.00 uur.
D-junioren mogen aangeven of ze aan de bingo mee willen doen of bij feestavond aanwezig willen zijn (vul dat bij je aanmelding in).

De atleten hoeven verder niets mee te brengen. Wij zorgen voor drinken en wat te snoepen.

Om 20.15 uur worden de junioren en de ouders van pupillen en junioren verwacht voor het officiële gedeelte. Diverse prijzen zullen worden uitgereikt. Ook is er even tijd voor het uitreiken van de eisenkaarten.
____________________________________________________________________________________


Geef via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  vóór 4 december 2019 de volgende informatie door:
____________________________________________________________________________________

Voor- en achternaam pupil / junior .............................................................................................................................,

Leeftijd .....   jaar, komt op vrijdag 13 december 2019 naar   de bingo /  feest avond* 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Junior en Senior baanatleten,

Hierbij informatie betreffende de eindejaarsactiviteit van AVGM op vrijdag 13 december 2019. Zoals gewoonlijk bestaat de avond uit drie gedeeltes waarvan de laatste twee voor de junioren en ouder zijn. Het betreft het officiële gedeelte met de uitreiking van de AVGM prijzen en een onofficieel gedeelte waarbij plezier centraal staat.

De bedoeling is dat jullie allemaal tijdig aanwezig zijn. Het officiële gedeelte begint om 20.15 uur. Hierna (tot uiterlijk 00.30 uur) is dan het vervolg met een Buitenactiviteit gevolgd door een feestavond.

Alle atleten krijgen 2 consumptiebonnen. Mocht je meer willen drinken dan is er de mogelijkheid om voor de normale prijzen een glaasje fris en eventueel voor de oudere atleten (boven 18 jaar) onder ons een biertje of wijntje te kopen. Natuurlijk zorgen wij er voor dat er ook wat te knabbelen en snacken zal zijn en niet te vergeten zorgen we voor bijpassende muziek. Deze zal verzorgd worden door de lokale DJ Martin, bekend in de wijde omtrek van het sportpark.

Dus zorg dat je erbij bent en geef je snel op !!!!!!!! Dit kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit mag je niet missen.

Vrijdag 13 december 2019 van 20.15 tot 00.30 in D'n Opstap

NACB.

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM-BERICHT Baan

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven