Nieuwsbrief

Is dit bericht niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM-BERICHT
Algemeen

Uitgave 5 november 2019

Wie komt de groep parcoursopbouwers versterken?

Binnenkort begint de crosscompetitie weer. De WOC is volop bezig met de voorbereidingen. Een van de taken die moet gebeuren is het opbouwen van het parcours. Dit gebeurt ’s ochtends voordat de cross begint. Na afloop moet het dan ook weer opgeruimd worden. Carlo Flapper coördineert dit en hij is dringend op zoek naar een paar mensen die daarbij willen helpen

Wil je zelf ook meedoen aan de cross? Geen probleem, je kunt dan van tevoren even mee de handen uit de mouwen steken. Maar ook als je niet meeloopt ben je natuurlijk welkom om te komen helpen.
Lijkt het je wat? Neem dan even contact op met Carlo Flapper. Hij kan ook eventuele vragen beantwoorden als je eerst meer informatie wilt hebben.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon  0499-310496.

Je kunt ook altijd contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Marleen Smulders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM-BERICHT Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven