Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 23 juni 2013
 
Wegafzetters en Verkeersregelaars Gezocht

Marathon Eindhoven zondag 13-10-2013

Op zondag 13 oktober 2013 wordt weer de jaarlijkse Marathon van Eindhoven gehouden. De organisatie van de Marathon doet ook dit jaar weer een beroep op vrijwilligers, voor het bezetten van verzorgingsposten, kruispunten (verkeersregelaars en wegafzetters, etc.)

Zoals ook andere jaren gebeurt, levert ook dit jaar onze atletiekvereniging weer massaal steun aan de marathon Eindhoven. Onder andere door het leveren van Verkeersregelaars en Wegafzetters.

Iedere vrijwilliger krijgt van de organisatie een mooi T-shirt en een lunchpakket. Voor koffie en thee wordt ook gezorgd.

Een aantal Verkeersregelaars heeft een schrijven gehad van de organisatie Marathon Eindhoven, met het verzoek om zich bij hen op te geven. U wordt dringend verzocht dat niet te doen, maar via GM.

Onze atletiekvereniging krijgt namelijk voor iedere geleverde Verkeersregelaar en Wegafzetter een financiële vergoeding.

Een ander punt is dat er leden zijn die niet willen dat hun emailadres wordt verspreid. Dus Eindhoven doet alleen zaken met het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nogmaals wordt een ieder dringend verzocht om zich niet rechtstreeks aan te melden bij de Stichting Marathon Eindhoven.

VERZORGINGSPOST:

Deze personen worden verzocht om kontakt op te nemen met Henk van den Eijnden. Zij kunnen dat doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via zijn telefoonnummer 0499 - 39.57.34 / 06 - 13.82.14.15

VERKEERSREGELAARS en WEGAFZETTERS:

Deze personen worden verzocht om kontakt op te nemen met ondergetekende Anton Kon (ik ben wel gestopt, maar ik neem het tijdelijk waar tot er een andere coördinator is gevonden). Zij kunnen dat doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of mijn telefoonnummer 06 – 11.36.82.25

Mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde locatie (kruispunt) en evt. met wie samen, dan kunt u dat ook bij de opgave vermelden.

De organisatie marathon Eindhoven heeft ons inmiddels al een verzoek gedaan om opgave. U wordt dan ook dringend verzocht zo snel mogelijk te reageren. .

Vriendelijke groeten,

Anton Kon

(tijdelijk coördinator)
  Atletiekvereniging AVGM
Constantijnlaan 2
5684 CZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven