Mededelingen

15-01Wandelevent Joe Mann op 30 jan is afgelast

Nieuwsbrief

Is dit bericht niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM-BERICHT
Algemeen

Uitgave 5 Oktober 2020

Elke stem telt, breng je stem uit en steun onze vereniging

Rabobank Regio Eindhoven draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubsupport speciaal voor verenigingen en stichtingen.

Ook AV Generaal Michaëlis (AVGM) doet mee aan deze campagne!

Van 5 oktober tot 25 oktober,  mogen leden van Rabobank Regio Eindhoven  5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op AVGM  kunnen worden uitgebracht.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. AVGM ontvangt dus het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

Oproep aan alle leden:
Het is voor onze vereniging  belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage juist nu, in het Coronatijdperk, heel goed gebruiken om meer promotie te maken, meer trainers op te leiden en trainingstijden uit te breiden, zodat we aan een breder publiek atletieksport kunnen aanbieden.

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze club.

Stemmen via de Rabo App!

Stemmen verloopt dit jaar anders. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op AVGM. Je ontvangt dit jaar van de Rabobank dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen. (Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank).

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem op AVGM uitbrengen.

Nog geen lid van de Rabobank?

Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je AVGM kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen op AVGM . Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis!

Namens het bestuur en alle leden van AVGM alvast bedankt voor je steun!

Nico Leijtens, penningmeester

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM-BERICHT Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven