Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht

01-05
1 mei 2021
Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht Wandelen Wanneer: 1 mei 2021 , 12:00 uur - 31 mei 2021, 23:59 uur
Na het succes van de recente evenementen, zoals woordzoekers en de online AVGM-quiz, komen er de komende maanden... Lees meer

Nieuwsbrief

Is dit bericht niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
avgm logo desktop AVGM-BERICHT
Algemeen

Uitgave 6 april 2021

AVGM.nl verhuist naar Vimexx

De website van AVGM verhuist naar een andere webhost. Dit zal op ZATERDAG 10 APRIL, komend weekend dus, plaats hebben. Voor de werking en de layout van de website zal dit geen verschil maken. Ook niet voor het adres, dat blijft www.avgm.nl. Maar wat er kan gebeuren is dat rond de verhuizing de website enige tijd niet bereikbaar is en het e-mailverkeer tijdelijk opgehouden wordt.

Wanneer de verhuizing wordt gestart en hoe lang de onderbreking zal zijn, is niet niet precies aan te geven. We starten vroeg in de ochtend met de voorbereidende acties en streven er uiteraard naar om de doorlooptijd zo kort mogelijk te laten zijn.

De reden van de verhuizing is dat René Kreijveld, de huidige webhost, heeft aangegeven de hostingovereenkomst met AVGM te willen beëindigen. René is een professionele Joomla-programmeur die in 2012/2013 belangeloos onze website compleet vernieuwd heeft en er voor gezorgd heeft dat we op eenvoudige wijze content op de website kunnen plaatsen. René was als loper aan onze vereniging verbonden, maar moest eind 2015 helaas stoppen vanwege een aanhoudende blessure. Ondanks dat hij geen lid meer was, is hij toch doorgegaan met de hosting van onze website op zijn server en heeft hij altijd antwoord gegeven als we vragen hadden en heeft hij verschillende updates uitgevoerd.

Na vijf jaar enorm profijt gehad te hebben van de diensten van René, begrijpen we heel goed dat hij daar een keer mee wil stoppen. In goed overleg zijn we tot het besluit gekomen om over te stappen naar een andere webhost en op eigen benen te gaan staan. In de afgelopen jaren hebben de webmasters van AVGM voldoende kennis opgebouwd om de backend van de website zelf te onderhouden. Op aanbeveling van René stappen we nu over op de webhosting van Vimexx. 

E-mail
Zoals gezegd zal er niets veranderen aan de werking, het uiterlijk en het adres van de website. Wel zal de verhuizing gevolgen hebben voor de e-mail van avgm.nl. We gaan namelijk voor alle functionele e-mailadressen bij avgm.nl volledig gebruik maken van mailboxen bij Vimexx. We stappen af van het doorsturen naar privé e-mailadressen en naar Google-mailboxen van AVGM. Hierover krijgt iedereen die gebruik maakt van een functioneel e-mailadres nog nader bericht. 

Namens de webcommissie,

René Uijthoven

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM-BERICHT Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven