avgm logo desktop

Mededelingen

15-04Komende donderdagmiddag website tijdelijk niet bereikbaar (zie AVGM-bericht)

AVGM-bericht

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 2 sept 2013
 

EHBO-ers gezocht

De Wedstrijd Organisatie Commissie is op zoek naar mensen die, op kosten van de vereniging, dit najaar gedurende 6 à 7 avonden een EHBO-cursus willen volgen, om daarna enkele malen per jaar bij onze wedstrijden als EHBO-er op te treden. Ook voor vervolgtrainingen zal worden gezorgd.

De WOC organiseert elk jaar een aantal wedstrijden voor atleten van binnen en buiten onze vereniging. Een van de voorwaarden om dit te kunnen (blijven) doen is dat een EHBO-er aanwezig is.
Tot nu toe werd dit meestal ingevuld door vrijwilligers van de EHBO-vereniging. De laatste tijd wordt het echter steeds moeilijker om voldoende vrijwilligers te vinden. Om ook in de toekomst wedstrijden te kunnen blijven organiseren, zijn we op zoek naar eigen vrijwilligers. Dat kunnen mensen zijn die al beschikken over een geldig EHBO-diploma, of mensen die vroeger een EHBO-opleiding hebben gevolgd maar hun kennis weer op peil willen brengen. Maar ook als u nog geen EHBO-ervaring hebt, maar wel belangstelling hebt, bent u van harte welkom.

De EHBO-vereniging zal voor ons dit najaar een cursus verzorgen gedurende 6 à 7 avonden. Na afloop kunt u als gediplomeerd EHBO-er assisteren bij onze wedstrijden. We zijn op zoek naar ongeveer 6 mensen, zodat we maar een paar keer per jaar een beroep op u hoeven te doen.

Hebt u belangstelling, geef dat dan door aan de secretaris van de WOC: Herman Wester.
Tel 0499-396663 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag vóór 16 september.

De Wedstrijd Organisatie Commissie.
  Atletiekvereniging AVGM
Constantijnlaan 2
5684 CZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven