Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Lopen

Uitgave 18 november 2013 

Pannekoekenmolenloop te Burgh-Haamstede

Tot 1 december 2013 is bij inschrijving je zitplaats in de bus gegarandeerd, inschrijving na 1 december is op basis van 'vol is vol'

Voor de LAATSTE keer wordt deze busreis georganiseerd, It's now or never in 2014.

Met en namens AVGM willen we dus in 2014 voor de laatste keer met een aantal lopers en wandelaars de Pannekoekenmolenloop gaan lopen. De datum is zaterdag 8 maart 2014, aanvang 13:30u in de boswachterij van Westenschouwen.

Het is een wedstrijd & trimloop van 7,5 en 15 km voor mannen, vrouwen en masters. Gelopen wordt over strand, bos- en duinpaden. Voor een 1e indruk, zie bijgaande foto of eerdere foto's op de AVGM website.

Vorig jaar hebben we met 47 lopers en 33 wandelaars na de loop en de gratis pannekoek ook nog heerlijk gegeten bij een visrestaurant cq luxe friettent/restaria. Hier hebben ze heerlijke visgerechten en of course ook andere heerlijke maaltijden. E.e.a. is ook gewoon te bezoeken in je loopkleding/trainingstenue.

Ben je in voor een gezellige dag (vertrek rond 09:30, thuis rond 19:30), durf je de uitdaging aan en ben je niet bang voor een beetje zand en enkele duinen (putjesbergen is er 'niks' bij), schrijf je dan tzt in (vanaf half jan-2014) via: www.inschrijven.nl EN schrijf je NU, lees ZSM alvast in via het inschrijfformulier en geef dit af aan Norbert de Zeeuw of deponeer dit formulier in de doorzichtige brievenbus in het clubgebouw.

Zekerheid van een plaats in de bus geschiedt op basis van binnenkomst aanmelding. Is de bus vol en we krijgen een eventuele volgende bus niet voldoende bezet, is de volgorde van aanmelden bepalend of je wel of niet mee kunt. Tot 1 december 2013 is de inschrijving uitsluitend voor AVGM leden. Hierna zal AV Oirschot ook benaderd gaan worden, dus ben op tijd met inschrijven als je graag mee wilt gaan !
  Atletiekvereniging AVGM
Constantijnlaan 2
5684 CZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Lopen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven