Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Lopen

Uitgave 24 maart 2014

Beginners- en doorstartcursus. Run to The Start: Trainen voor FLOW

Zin in een uitdaging? Atletiekvereniging Generaal Michaelis Best start met Run to The Start FLOW. Run to The Start is een speciale voorbereidingscursus op FLOW, een ladiesrun, die gaat plaatsvinden op zondag 22 juni 2014. Doe mee en vraag ook kennissen in je omgeving om mee te doen.

In Best start op dinsdag 1 april (beginners) en donderdag 3 april 2014 (doorstarters) om 19.30 uur deze 12-weekse cursus. Uiteraard is FLOW voor ladies only, maar bij de cursus in Best zijn mannen ook welkom. De mannen kunnen dan trainen voor een trimloop in Veldhoven.

De cursus Run to The Start
Run to The Start is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma van de Atletiekunie en FLOW in samenwerking met lokale verenigingen en loopgroepen. Ook Atletiekvereniging Generaal Michaelis Best doet mee! Je traint onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers in twaalf weken voor de 5 of 10 km. Een training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. Je traint wekelijks 90 minuten in groepsverband omdat samen lopen motiveert. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals warming-up, blessurepreventie, voedingstips en looptechniek. De theorie kun je nog in dezelfde les toepassen in de praktijk. Na afloop krijg je een schema mee zodat je thuis verder kunt trainen.

Voor zowel beginnende als gevorderde loopsters
De cursus is opgesplitst in twee programma's: voor de beginnende en een programma voor de gevorderde loper. Beginnende lopers trainen naar het uitlopen van de vijf kilometer. Met Run to The Start ga je verantwoord en gezond de finish halen.

Als gevorderde loopster wil je natuurlijk meer. De cursus helpt je jouw persoonlijke doelstelling te halen. Dat kan het uitlopen van de tien kilometer zijn, maar kan ook een snellere tijd op de vijf of de tien kilometer zijn. Voor deelname aan de gevorderdencursus dien je minstens een half uur onafgebroken te kunnen lopen.

Als lid van Atletiekvereniging Generaal Michaelis Best kun je met de cursus samen met andere leden evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket (ter waarde van €35,-) een aantal extra's bovenop je normale verenigingslidmaatschap. Uiteraard zijn hardlopende vriend(inn)en, die mogelijk geen lid, ook van harte welkom bij Run to The Start.

Uitgebreid deelnemerspakket
In het pakket vind je onder andere:
- drie edities van Runnersworld Magazine (het meest gelezen hardloopblad ter wereld)
- de brochure 'Gezond en veilig lopen'
- een Run to The Start functioneel deelnemersshirt
- vier maanden lidmaatschap van de Atletiekunie
- wekelijkse tips.

De tweede editie van FLOW
Je traint toe naar de FLOW, waar de Brabantse gezelligheid met een sportieve prestatie combineert wordt. Jong en oud, geoefend en beginnend hardloopster; iedereen kan deelnemen mits je 'Flowwaardig' bent. Naast de wedstrijd, is het gelijk een compleet dagje uit.

Aanmelden
Deelname aan Run to The Start FLOW kost €20,- voor leden van Atletiekvereniging Generaal Michaelis Best. Daarvoor ontvang je het uitgebreide deelnemerspakket, speciale ontvangst bij FLOW en twaalf weken lang evenementgerichte training.

De inschrijving voor Run to The Start is nu mogelijk via de website van de organisatie www.floweindhoven.nl. Twijfel dus niet langer en schrijf je vandaag nog in voor Run to The Start FLOW.
Wil je niet met de ladiesrun Flow meedoen, maar wel als lid deelnemen aan deze trainingen geef je dan op bij Frank Coppelmans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-11000158.

Met sportieve groet.
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Lopen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven