Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 24 april 2014
 

Samenloop voor Hoop in Best

Doe mee met het team van AVGM en geef je op!

Dit jaar wordt er in Best weer een Samenloop voor Hoop gehouden. Als vereniging willen wij graag onze bijdrage leveren aan dit evenement.
Wij als GM zijn al aangemeld met een team, alleen dat team moet nog samengesteld worden. We zijn dus op zoek naar een aantal mensen die mee willen doen aan deze estafette. Dit unieke evenement, Samenloop voor Hoop, vindt plaats op zaterdag 13 september en zondag 14 september in het centrum van Best.

Wat is samenloop voor Hoop?

Samenloop voor Hoop staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Met deze loop halen we geld op voor de KWF kankerbestrijding. Er wordt niet alleen gewandeld maar de teams hebben ook een kraampje met (zelfgemaakte) spullen, hapjes of drankjes of andere ludieke acties, om zo nog meer geld op te halen.

Feest van Hoop

De 24 uur van Samenloop voor Hoop zijn gezellig, ontroerend en inspirerend. Met het evenement vieren we een "feest van Hoop"  We vieren dat vele mensen kanker al overleven en dat we iets tegen deze ziekte kunnen doen. Tegelijkertijd steunen we (ex) kankerpatiënten en herdenken overledenen. Er wordt voorlichting gegeven en we zamelen geld in voor kankeronderzoek.
Samen maken we het verschil.

Wie kan er meedoen?

Jong, oud, familie collega,s vrienden, iedereen kan meedoen. Bijna dagelijks wordt je met de ziekte geconfronteerd. Ikzelf heb 19 jaar geleden mijn moeder verloren tegen de strijd. Nu een  maand geleden is mijn zus de strijd aangegaan tegen deze ziekte. Heel haar leven staat op haar kop, maar we gaan ervoor en strijden met haar mee.
Ik heb me daarom opgegeven als teamaanvoerder van het GM team, maar dat kan ik niet alleen. Dus geef je zo snel mogelijk op. Hardlopers, wandelaars, binnensporters; iedereen kan mee lopen!

Heb je interesse geef je dan op!!!

Dit kan via email bij:

Sjannie van Laarhoven(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Het inschrijfgeld per loper is 15, 00 inclusief kaarsenzak.
Wil je meer informatie over dit evenement ga dan naar www.samenloopvoorhoop.nl/best

Er zijn enkele teamavonden en tijdens deze avonden wordt er tussen de teamaanvoerders informatie uitgewisseld en kunnen er vragen gesteld worden. De volgende teamavonden voor teamaanvoerders zijn dinsdag 22 april, 20 mei, 17 juni, 15 juli 19 augustus en 2 september.
Deze vinden plaats in de aula van het Herbeeck college.

GEEF JE OP en doe mee met het team van AVGM!!!!!!

Groetjes Sjannie van Laarhoven

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven