Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 10 mei 2014
 

Webeindredacteur gezocht

www.avgm.nl is hét communicatiemiddel van onze vereniging. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om van je sport en hobby te kunnen genieten. Het dagelijkse beheer van de website is in handen van vier vrijwilligers, twee webmasters en twee webeindredacteuren.

Bij de webeindredactie is een vacature ontstaan. René Uijthoven is op dit moment de enige webeindredacteur. We zoeken een vrijwilliger die samen met hem gaat zorgen dat de website er in de toekomst ook zo goed blijft uitzien.
Samen met de webmasters, die aandacht hebben voor de technische kant van de site, zorgt de webeindredactie ervoor dat de website optimaal blijft draaien. De webeindredacteuren bewaken de inhoudelijke kant van de site en letten op de lay-out (gelijk lettertype, kleur etc.), verwijderen oude informatie e.d. Wij hebben met opzet gekozen voor twee vrijwilligers per functie, zodat bij vakantie of ziekte altijd iemand paraat is om lopende zaken af te werken.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Marleen Smulders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0499-390298 of René Uijthoven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0499- 332058.

Marleen Smulders, secretaris AVGM

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven