5 Oct 2019

Najaarswandeling

Wandelen

Wanneer: 5 Oct 2019

Traditionele GM-najaarswandeling.

Nadere informatie volgt.

Wanneer: 5 Oct 2019

4 Oct 2019

Jeugdkamp 2019/Middeleeuwenkamp

Baanatletiek

Wanneer: 4 Oct 2019 - 6 Oct 2019

Het eerste weekend van oktober (4 t/m 6 oktober 2019) is het weer zo ver, dan vindt het jeugdkamp plaats. Zoals elk jaar is het kamp voor de pupillen en junioren. Dit jaar is gekozen voor het thema:

Middeleeuwenkamp!

We gaan dit jaar weer naar 't Caves in Wintelre. Wij blijven dit een superlocatie vinden, de bossen zijn er op loopafstand en de omgeving is heel veilig. De atleten die voor de eerste keer meegaan kunnen om in de stemming te komen alvast de website bekijken: www.hetcaves.nl.

Kosten:
De bijdrage voor het kamp dient overgemaakt te worden op rekening nr. NL49 INGB 0002 8443 42 tnv AVGM onder vermelding van AVGM-jeugdkamp en de naam (namen) van de atleet (atleten).

Pupil, Junior: € 47,50
2e (of 3e, 4e enz.) gezinslid dat mee gaat op kamp: € 42,50
In dit bedrag is opgenomen: overnachtingkosten, toeristenbelasting, BTW, eten en drinken, tussendoortjes, fruit etc. etc.

Inschrijven:
Gebruik de link online inschrijfformulier hieronder om je in te schrijven.

Let op: als er meerdere kinderen uit één gezin mee op kamp gaan, vul dan voor elke kind een apart inschrijfformulier in! De uiterste inschrijfdatum/betaaldatum is 8 september 2019.

Facebook:
Hou ook het evenement op Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes met betrekking tot het kamp. Let op: aangeven op Facebook dat je aanwezig bent telt niet als een inschrijving voor het kamp. Inschrijven is alleen mogelijk via de website, via de link hieronder.

Alvast heel veel plezier namens de organisatie: Patrick Aerts, Fred Louwers en Joep Wiltschek.

Inschrijfformulier

Wanneer: 4 Oct 2019 - 6 Oct 2019

Waar: Veneind 5, 5513 NE Wintelre

1 Sep 2019

Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren en B Junioren

Baanatletiek

Wanneer: 1 Sep 2019

Voor het programma en de inschrijven verwijzen we naar atletiek.nu (zie link ´inschrijven´).

Voor dit kampioenschap zijn de reglementen van de Zuid Nederlandse Kampioenschappen van kracht met een recente wijziging wat betreft de voorinschrijving. (eerste acht aanmelders per onderdeel worden toegelaten ongeacht prestatie. De overige beschikbare plaatsen worden op basis van geleverde prestatie toegewezen.

Let op: alleen als er 3 atleten zijn gestart met het betreffende onderdeel dan telt dit als kampioenschap en zullen er medailles uitgereikt worden.

Verenigingsbokaal

Naast het individuele kampioenschap en de daarvoor bestemde ereprijzen houdt AVGM een verenigingsklassement bij tijdens dit kampioenschap. Voor elke 1ste plaats ontvangt de vereniging 3 punten, 2 punten voor elke tweede plaats en 1 punt voor de derde plaats. De vereniging met de meeste punten mag zich een jaar lang de sterkste atletiek club van Zuid Nederland noemen.

Baanrecords

De organisatie looft voor elk baanrecord (aan het eind van het onderdeel) dat tijdens dit Zuid Nederland Kampioenschap bij de senioren en de junioren B, verbeterd wordt, een prijs uit. De huidige baanrecords zijn te vinden in onderstaande bijlage.

Dag prestatieprijzen

Voor de beste prestatie zowel bij de mannen als bij de vrouwen is een prachtig prijs beschikbaar gesteld.

De door de Atletiek Unie gehanteerde puntentelling voor de competities ( senioren en B junioren) is bepalend voor deze prijzen.

De atleet die de prestatie levert die met het hoogste aantal punten gewaardeerd wordt komt voor de prijs in aanmerking.

Namens de organisatie ZNK 2019

pdf Reglement ZNK

pdf Baanrecords

Inschrijven

Wanneer: 1 Sep 2019

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ, Best

11 Aug 2019

AVGM Conditio-trimloop

Lopen

Wanneer: 11 Aug 2019 , 11:00 uur

Trimloop in de bossen van Joe Mann.
Er kan 3 of 6.7 km worden gelopen.
Inschrijven van 10.00 tot 10.55 uur bij kassa van natuurtheater. 
Start om 11.00.

Wanneer: 11 Aug 2019 , 11:00 uur

Waar: Joemannweg 4, 5681 PT, Best

5 Jul 2019

Kermismeerkampen 2019

Baanatletiek

Wanneer: 5 Jul 2019 , 17.30 uur - 8 Jul 2018

Kermis Meerkampen met elektronische tijdwaarneming en windmeting op alle onderdelen.
•Mannen Senioren, Jongens A, Jongens B - tienkamp (op zaterdag en zondag)
•Jongens C - achtkamp (op zaterdag en zondag)
•Vrouwen, Meisjes A/B/C, Jongens D - zevenkamp (op zaterdag en zondag)
•Meisjes D - zeskamp (op zaterdag en zondag)
•G-atleten - vierkamp (op zondag)
•Snelwandelen 1000m, 3000m en 5000m (op zaterdag)

•Nationale Mastersmeerkamp (op vrijdagavond en zaterdag)
Vorig jaar genoten van deze extra wedstijd bij de Kermismeerkampen en daarom organiseert Generaal Michaëlis in Best wederom deze bijzondere wedstrijd: de Nationale Mastersmeerkamp.

Inschrijven kan vanaf 2 april 2019.


Afmelden is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 21 juni 2019, na die datum geen terugbetaling van het inschrijfgeld. Indien je op tijd hebt afgemeld en er is al betaald dan krijg je het inschrijfgeld na afloop van de wedstrijd retour.

Het inschrijfgeld dient betaald te zijn voor 21 juni, als het inschrijfgeld niet betaald is wordt de inschrijving op afgemeld gezet. Ook als je op de reservelijst staat dient het inschrijfgeld op tijd betaald te zijn.

Het chronoloog wordt enkele dagen voor de wedstrijd gepubliceerd. Dan worden zo mogelijk nog reserves toegelaten en wordt de deelnemerslijst definitief.

De toelating van reserves gebeurt per categorie in principe op inschrijfdatum. De organisatie behoudt zich echter het recht voor om atleten uit de nationale top in hun leeftijdscategorie voorrang te geven bij de toelating van reserves.

Op zaterdag- en/of zondagmorgen kun je gebruik maken van een ontbijt à 6,50 Euro p.p. per ontbijt.
Op zaterdagavond organiseren wij een barbecue à 15 Euro p.p., bij opgave kan een keuze gemaakt worden voor vegetarisch of vlees.
Opgeven is mogelijk via www.atletiek.nu gelijktijdig met de inschrijving voor de wedstrijd.
Ouders, trainers en toeschouwers kunnen zich opgeven per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer ...

pdf Chronologisch overzicht

Nationale Mastersmeerkamp 2019 (Kermismeerkampen)

Kermismeerkampen 2019

Evenement op Facebook

Wanneer: 5 Jul 2019 , 17.30 uur - 8 Jul 2018

Waar: Gildelaan 2, 5684 CZ Best

30 Jun 2019

Fietsfotozoektocht

Overig

Wanneer: 30 Jun 2019 , 12:30 - 17:00 uur

Wat ?
Diverse GM leden hebben aangegeven weer interesse te hebben in een fietsfotozoektocht.
Bij voldoende inschrijvingen (50 personen minimaal) ga ik dit met plezier organiseren. Je krijgt een eenvoudige routebeschrijving mee en een vel papier met daarop zo’n 25 foto’s van dingen/zaken die je onderweg tegenkomt. De opdracht is om deze afbeeldingen in de juiste volgorde te zetten (want ze staan door elkaar). Lengte van de route +/- 20 km. Onderweg heb je een controlepost en een moet je een opdracht uitvoeren in de vorm van een leuk spelletje.

Wie ?
Voor alle GM leden maar ook voor vrienden, familie, kennissen, buren etc etc.
Activiteit zal ook kenbaar gemaakt worden in Groeiend Best.

Wanneer ?
Planning is zondag 30 juni vanaf 12.30 uur. Prijsuitreiking rond 17.00 uur.
Start en finish is bij het clubhuis van GM.  

Hoe ?
Je kan je tot en met 31 mei inschrijven door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het aantal personen waarmee je wilt deelnemen. Kosten Euro 1,50 per deelnemer (kinderen tot 12 jaar gratis). Te betalen op de dag zelf.
Let wel: minimaal 50 deelnemers moeten zich hebben ingeschreven !

Wanneer: 30 Jun 2019 , 12:30 - 17:00 uur

Waar: D'n Opstap, Gildelaan 2, Best

25 Jun 2019

Franse avond met wijnproeverij

Overig

Wanneer: 25 Jun 2019 , 20.45 - 22.45 uur

Dinsdagavondstamtafel presenteert:

Op dinsdag 25 juni organiseren we een Franse avond in de kantine van AVGM. Deze avond staat in het teken van de Franse cultuur in combinatie met 75 jaar bevrijding in Nederland. Er zal een leuke en zeer informatieve presentatie gegeven worden over de landing in Normandië door een echte D-Day en Normandië kenner.

Om al de indrukken die u hierbij opdoet een beetje te verwerken, word je hierna verwend met een uitgebreide wijnproeverij met bijpassende hapjes. Behalve ‘gewone’ Franse wijnen, mag er ook geproefd worden aan mousserende wijn en een likeur. We hebben voor deze proeverij een echte kenner uit onze eigen gelederen weten te strikken, die je alles over de verschillende wijnen en de bijbehorende wijnstreken zal vertellen.

We beginnen om 20:45 uur. De proeverij zal rond 22:45 uur afgelopen zijn, maar iedereen is vrij om langer te blijven en nog een drankje te nemen natuurlijk.

Je bent bij deze van harte uitgenodigd. Nodig gerust vrienden, familie en kennissen uit.

De kosten van deze proeverij zijn €12,50 per persoon. Te voldoen vooraf bij Ronnie van Dortmont of bij binnenkomst op de avond zelf (contant). Wel graag uiterlijk woensdag 19 juni aanmelden in verband met de bestelling van de wijnen, ook bij Ronnie van Dortmont per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wij hopen vele mensen te kunnen begroeten op deze super gezellige en lekkere Franse avond.

Adieu.

Wanneer: 25 Jun 2019 , 20.45 - 22.45 uur

Waar: D'n Opstap, Gildelaan 2, Best

23 Jun 2019

Sportief rondje Bestopzondag

Wandelen

Wanneer: 23 Jun 2019 , 13.00 - 18.00 uur

Het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan, in de media wordt er namelijk regelmatig melding van gemaakt: dit jaar bestaat Best 200 jaar. Feitelijk is het zo dat Best nu 200 jaar een zelfstandige gemeente is, vanwege de afscheiding van Oirschot.

In het kader daarvan zijn er diverse activiteiten en een daarvan is "Best 200 Sportief". Met als titel "van Durp-noar-Durp in beweging" is een organisatiecomité bezig een dag te organiseren waarop inwoners van Best en Oirschot aan tal van sportieve activiteiten kunnen deelnemen.

Deze dag wordt gehouden op zondag 23 juni van 13:00 - 18:00 uur. Er zijn activiteiten op 6 locaties in Best en Oirschot.

Uiteraard is AVGM hier ook bij aangesloten en er is gekozen voor een aantal laagdrempelige activiteiten. Dat zijn:

  • Wandel-fotozoektocht van 5 km, vanuit AVGM (Sportpark Naastenbest, Sportpark Leemkuilen en Centrum Best), starttijd van 13:00 uur – 14:00 uur.
  • Wandeltocht van 16 km vanuit AVGM (Sportpark Naastenbest, Sportpark Leemkuilen, Centrum Best, De Hagelaar en ’t Zand in Oirschot), starttijd van 13:00 uur - 13:30 uur
  • Clinic Nordic Walking op grasveld van AVGM. De 1e start om 14:00 uur en de 2e om 15:00 uur.

Op het bijgaande kaartje staat een overzicht van alle locaties en activiteiten. Deelnemers kunnen per fiets, te voet (of per auto) van locatie naar locatie gaan en daar kijken naar, of mee doen aan, de aangeboden sportieve activiteiten. Uiteraard nodig ik alle GM-ers uit om deel te nemen aan een van de activiteiten die vanuit “d'n Opstap” plaats zullen vinden. Deelname is gratis.

Inlichtingen en/of voorinschrijving kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

pdf Kaartje

Wanneer: 23 Jun 2019 , 13.00 - 18.00 uur

Waar: Voor loacties zie bijgevoegd kaartje

1 Jun 2019

Athletic champs voor pupillen regio 14

Baanatletiek

Wanneer: 1 Jun 2019 , 10:15 uur - 1 Jun 2019, 13:05 uur

De Wedstrijd Organisatie Commissie van AV Generaal Michaëlis organiseert de Athletics Champs voor pupillen van regio 14 op zaterdag 1 juni 2019 van 10:15 tot 13:05

De verenigingen in regio 14 kunnen inschrijven via www.atletiek.nu.

Wanneer: 1 Jun 2019 , 10:15 uur - 1 Jun 2019, 13:05 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ Best

28 May 2019

Ruilavond (postzegels of iets anders)

Overig

Wanneer: 28 May 2019 , 20.30 - 23.00 uur

Dinsdagavondstamtafel presenteert dinsdag 28 mei: postzegel ruilen

Behalve postzegel collectie aanbieden om te ruilen kan dit ook met munten, pins, sigarenbandjes, Voetbalplaatjes, sportkleding, pannen, bestek, bankstellen, kamelen en vrouwen

Postzegel                 Kamelen

Kortom breng je verzameling of rotzooi waar je van af wil mee en probeer deze te ruilen voor een ander exemplaar, alles is gewenst en wie weet waar je mee thuiskomt.

(gelieve alle niet geruilde objecten weer mee naar huis te nemen)

Wanneer: 28 May 2019 , 20.30 - 23.00 uur

Waar: D'n Opstap, Gildelaan 2, Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven