Alternatief jeugdkamp 2020

3 Oct 2020

Alternatief jeugdkamp 2020

Baanatletiek

Wanneer: 3 Oct 2020 - 4 Oct 2020

Het eerste weekend van oktober hebben we een alternatief atletiek jeugdkamp voorbereid. Het kamp is voor pupillen, junioren, reppers en senior baanatleten. Er zal dit jaar geen thema zijn.

De locatie die we gereserveerd hadden is door Corona gesloten. We hebben een alternatief programma in het bos (Joe Mann) en op de baan uitgewerkt. De traditionele onderdelen zoals bootcamp en bonte avond zitten hierin verwerkt. Verder hebben we voor mensen die hun persoonlijke records willen verbeteren of voor de eerste keer creëren wedstrijdonderdelen ingepland. Voor degenen die dit niet willen zijn er natuurlijk alternatieven.

 

Kosten:
De bijdrage voor het alternatieve kamp is 10 euro per deelnemer. Je dient dit bedrag over te maken op rekening nr. NL49 INGB 0002 8443 42 tnv AVGM onder vermelding van AVGM-alternatief kamp en de naam (namen) van de atleet (atleten).
In dit bedrag zijn opgenomen: eten en drinken, tussendoortjes, fruit etc. etc.

Inschrijven:
Gebruik de link online inschrijfformulier hieronder om je in te schrijven.

Let op: als er meerdere kinderen uit één gezin deelnemen, vul dan voor elke kind een apart inschrijfformulier in! De uiterste inschrijfdatum/betaaldatum is 20 september 2020.

Facebook:
Hou ook het evenement op Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes met betrekking tot het alternatieve kamp. Let op: aangeven op Facebook dat je aanwezig bent telt niet als een inschrijving voor het kamp. Inschrijven is alleen mogelijk via de website.

Alvast heel veel plezier namens de organisatie: Patrick Aerts, Fred Louwers en Joep Wiltschek.

 

Inschrijfformulier

Wanneer: 3 Oct 2020 - 4 Oct 2020


Deel op sociale media:

Terug naar boven