Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Zomerevenement voor Pupillen en D-Junioren

26 jun 2021

Zomerevenement voor Pupillen en D-Junioren

Baanatletiek

Wanneer: 26 jun 2021 , 13:30 - 16:00 uur

Voor de Pupillen en Junioren-D organiseren we een leuke actieve middag die wordt georganiseerd onder leiding van Veerle van Erp. We hebben verschillende spellen voor jullie bedacht.

We verzoeken iedereen aanwezig te zijn tussen 13.15 en 13.25 uur zodat we op tijd met het evenement kunnen beginnen. De atleten worden verdeeld in groepjes. Begeleiding bij de spellen wordt verzorgd door trainers en organisatie. Tijdens de pauze zorgt de organisatie natuurlijk voor wat te drinken en iets lekkers.

Wij hopen dat jullie allemaal mee doen. Je kunt inschrijven tot en met 23 juni 2021 via onderstaande link.

Corona-maatregelen
Voor deze activiteit gelden uiteraard de Corona/Covid maatregelen. Dit houdt in dat er (zoals het er nu uit ziet) geen ouders op de baan mogen. Ouders worden verzocht de kinderen af te zetten aan de poort en daar na afloop ook weer op te halen.

Inschrijven - De inschrijving is gesloten!

Wanneer: 26 jun 2021 , 13:30 - 16:00 uur


Deel op sociale media:

Terug naar boven