avgm logo desktop

Jeugdkamp 2022

30 sep 2022

Jeugdkamp 2022

Baanatletiek

Wanneer: 30 sep 2022 - 2 okt 2022

Driving home for … het jeugdkamp 2022 

Van 30 september tot en met 2 oktober gaan we met pupillen, junioren en reppers weer op kamp. Het thema is Kerst! Dit jaar vieren we vroeg kerst bij AVGM, omdat de decembermaand al druk genoeg is. We hebben voor ons kamp ook de kerstman uitgenodigd, maar die is helaas verhinderd omdat zijn slee nog in onderhoud is. Dat is balen, want wat is nou een kerstkamp zonder cadeautjes?...

Ben je benieuwd naar de rest van het verhaal? Meld je dan snel aan, je krijgt dan ruim voor ons kampweekend een kampboekje met alle informatie.

Dit jaar houden we kamp op een nieuwe locatie: Kerststal Ferme de Jean in Heeze. Mocht je alvast een kijkje willen nemen dan kun je gaan naar www.fermedejean.nl.

We hebben een uitdagend, sportief en gezellig programma in het bos en op de locatie uitgewerkt, inclusief traditionele onderdelen zoals zeskamp, nachtspelen voor junioren, bootcamp en bonte avond. 

Kosten
De bijdrage voor ons jeugdkamp is 50 euro per deelnemer. Je dient dit bedrag over te maken op rekening nr. NL49 INGB 0002 8443 42 tnv AVGM onder vermelding van AVGM kamp en de naam (namen) van de atleet (atleten).
In dit bedrag zijn opgenomen: het verblijf, de overnachtingen, activiteiten eten, drinken, tussendoortjes, fruit, etc.

Inschrijven
Gebruik de link naar het online inschrijfformulier hieronder om je in te schrijven.

Let op: als er meerdere kinderen uit één gezin deelnemen, vul dan voor elke kind een apart inschrijfformulier in! De uiterste inschrijfdatum/betaaldatum is 15 september 2022.

Facebook
Hou ook het evenement op Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes met betrekking tot het kerstkamp. Let op: aangeven op Facebook dat je aanwezig bent telt niet als een inschrijving voor het kamp. Inschrijven is alleen mogelijk via de website.

Vragen:

Indien er vragen zijn, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast heel veel plezier namens de organisatie: NACB.

Inschrijfformulier jeugdkamp 2022

Wanneer: 30 sep 2022 - 2 okt 2022

Waar: Kerststal Ferme de Jean in Heeze


Deel op sociale media:

Terug naar boven