Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht

1 mei 2021

Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht

Wandelen

Wanneer: 1 mei 2021 , 12:00 uur - 31 mei 2021, 23:59 uur

Na het succes van de recente evenementen, zoals woordzoekers en de online AVGM-quiz, komen er de komende maanden nieuwe initiatieven voor dergelijke evenementen. Het eerste evenement wordt een virtuele tocht waarbij een fotozoektocht is opgenomen.

Fotozoektocht
Deze tocht, die geschikt is voor wandelaars én voor hardlopers heeft een lengte van iets meer dan 13 kilometer, met start en finish bij onze eigen accommodatie.

Onderaan op deze pagina vind je een routebeschrijving (met uitleg van de fotozoektocht), een vel met 20 foto’s en een antwoordkaart.

Je hebt vervolgens een hele maand de tijd om op een zelf gekozen tijdstip deze route te wandelen of te hardlopen en jouw antwoordkaart in de sturen aan het vermelde e-mailadres. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om deze tocht meerdere keren te wandelen of te hardlopen. Kort na 1 juni zal de uitslag bekend gemaakt worden.

Volgende evenementen
De opzet van het 2e en 3e evenement zal respectievelijk op 1 juni en 1 juli op de site worden geplaatst. Deze zullen steeds een andere startplaats, een andere route, een andere afstand en een ander soort opdracht kennen. Ook hiervan komt t.z.t. een bericht met de betreffende uitslag.

pdf Route

pdf Fotokaart

pdf Antwoordformulier

Wanneer: 1 mei 2021 , 12:00 uur - 31 mei 2021, 23:59 uur


Deel op sociale media:

Terug naar boven