Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Wandeling - Waar is de mol?

16 jul 2021

Wandeling - Waar is de mol?

Wandelen

Wanneer: 16 jul 2021 , 19:30 uur

We nodigen je van harte uit voor een begeleide wandeling vanuit D’n Opstap langs een groot aantal kunstwerken binnen de gemeente Best. De begeleider kan jullie onderweg een en ander vertellen over de kunstwerken en over de mogelijkheden tot wandelen die onze vereniging biedt. Na afloop is de kantine open voor een drankje. Om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de mogelijkheden tot wandelen binnen onze vereniging, mag je introducées meenemen. Dus nodig je ouders, kinderen, opa’s en oma’s, buren en/of vrienden uit voor deze wandeling.

We hebben 3 routes voor jullie klaarstaan zodat iedereen mee kan doen:

  • Route 1: 5.3 km 10 x kunst
  • Route 2: 7.6 km 13 x kunst
  • Route 3: 11.5 km 17x kunst

Het evenement vindt plaats op vrijdag 16 juli 2021. De eerste groep zal om 19.30 uur vertrekken, we verwachten dat iedereen uiterlijk om 22.30 uur weer terug is bij D’n Opstap.

Let op - schrijf je vooraf in
Vanwege de planning van de groepen en het aantal begeleiders is het noodzakelijk om je aan te melden via de link hieronder. Dit kan tot uiterlijk donderdag 15 juli. 

NB. Het evenement is inmiddels geweest, inschrijven is niet meer mogelijk.

Indien je was verhinderd
Indien je 16 juli niet hebt kunnen deelnemen, maar wel graag alsnog de route wil lopen? Dat kan! Je vindt hieronder alle informatie om de route(s) alsnog uit te kunnen voeren.

 

Inschrijven

Wanneer: 16 jul 2021 , 19:30 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven