Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Geocachen in Best!

17 jul 2021

Geocachen in Best!

Wandelen

Wanneer: 17 jul 2021 - 15 aug 2021

Het laatste evenement in de maand van het wandelen is een Geocaching evenement voor alle GM’ers en introducées. Dit is een leuke en actieve manier om de zomer te overbruggen. Je speurt in een groepje (of alleen) Best af met behulp van GPS-coördinaten die leiden naar 10 verstopte objecten. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een telefoon met de (gratis) Geocaching app of een GPS. Je kunt aan deze activiteit deelnemen wanneer het je uitkomt.

Om kans te maken op één van de prijzen stuur je de door jou gevonden objecten in via onze website. Er zal regelmatig een tussenstand op de site gedeeld worden.

Het evenement start op 17 juli en eindigt op 15 augustus.

In bijgevoegde uitleg (zie link hieronder) vind je een gedetailleerde uitleg en lees je welke objecten je kunt om deel te nemen.

 

 

 

NB om mee te doen voor het klassement vragen we je een selfie in te sturen waarop jijzelf, het gevonden object en eventuele teamleden allemaal zichtbaar zijn. De foto die je instuurt wordt gebruikt om jouw inzending te beoordelen en de foto kan worden gebruikt voor bv. promotie (zoals een post op onze website of social media). Door een selfie in te sturen ga je hiermee akkoord.

pdf Uitleg en te zoeken objecten

Insturen gevonden object

Wanneer: 17 jul 2021 - 15 aug 2021


Deel op sociale media:

Terug naar boven