Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Nicolai v.d. Heiden

nnn    

Dinsdagavond - Bootcamp


Donderdagavond - Bootcamp


Mail voor meer informatie

 

Ik ben Nicolai van der Heijden, geboren en getogen Bestenaar, lid van GM vanaf 1984.

Ik ben begonnen als hardloper waar ik regionaal aardig mee kon komen met de regionale top. Ook landelijk heb ik mooie prijzen in de wacht gesleept. Na een verdienstelijke 2.33.51 op de marathon en een uurloop van 18.232 meter kwam er door vele blessures een einde aan mijn topprestaties. 

Daarna heb ik nog meegedaan met trio triathlons. Een team bestaande uit drie personen met ieder zijn eigen onderdeel. Ik nam het lopen voor mijn rekening en we wonnen landelijk vele wedstrijden.

Daarna ben ik training gaan geven, soms aan recreanten, maar ook aan de jeugd. Hiervoor heb ik cursus atletiektrainer gevolgd.

Toen de obstakelruns in opmars kwamen ben ik training gaan geven aan de bootcampgroep die actief is bij GM. We trainen op dinsdag- en donderdagavond. Erg leuk om te doen aan een leuke groep.


Deel op sociale media:

Terug naar boven