Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

01-07
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 1 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is ook onze kantine weer geopend. Trainingen Baanatletiek en Bambie-atletiek: Meer... Lees meer

Cursussen Nordic Walking bij AVGM

Meerdere malen per jaar worden er door gecertificeerde trainers, cursussen gegeven. Deze cursussen bestaan uit vijf lessen, waarin de hele techniek van het Nordic walken wordt aangeleerd. Informatie hierover is, zodra bekend, te vinden in Groeiend Best en op deze website.

De cursussen worden gegeven in de bossen bij het Joe Mann paviljoen. De cursus bestaat uit 5 lessen van 1 ½ uur en kost € 50,-. Het gebruik van de stokken is hierbij inbegrepen. Het cursusgeld kan contant maar ook per eenmalige machtiging worden voldaan.

Na afloop van de cursus heeft u de mogelijkheid lid te worden van GM en mee te trainen met onze Nordic wandeltrainingen op woensdag- en/of zaterdagmorgen. U kunt dan eventueel ook meedoen met de wandeltraining op woensdagavond. Dit is na het volgen van de basiscursus echter geen verplichting.

Aanmelding voor en informatie over de cursussen, trainingen en eerstvolgende cursus kan bij:

Henk Plasman via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06-10980674.


Deel op sociale media:

Terug naar boven