Kraak de kluis - Route/week 3

15-06
15 jun 2021
Kraak de kluis - Route/week 3 Overig Wanneer: 15 jun 2021 - 30 jun 2021
De hele maand juni staat een kluis op onze accommodatie. Weet jij de code te achterhalen en onze kluis te kraken? Het derde cijfer van de kluiscode... Lees meer

Organisatie

Bestuur

Het bestuur van GM heeft zes leden, een voorzitter, secretaris en een penningmeester met daarnaast drie bestuursleden die o.a. verantwoordelijk zijn voor de Baanatletiek, Lopen en Wandelen. Als zijtak van het bestuur is de wedstrijdorganisatiecommissie (WOC) verantwoordelijk voor de wedstrijden.

Kijk hier wie de leden zijn van Bestuur en commissies (voor het laatst gewijzigd op 10 mrt 2021)

Commissies

Diverse commissies zijn actief om onze vereniging draaiende te houden. Naast baanatletiek, lopen en wandelen zijn er nog vele andere taken te vervullen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud en interieur van het clubhuis, het reilen en zeilen van de bar, de website, sponsoring, etc.

Zie het overzicht van de diverse commissies voor een beschrijving van hun taken en wat zij zoal doen.

Kader

Om onze vereniging goed op de rails te houden is er een behoorlijk corps van enthousiaste vrijwilligers werkzaam. We mogen bij GM niet klagen over het aantal vrijwilligers en de manier waarop zij elkaar weten te vinden.

Maar vrijwilligers hebben we nooit genoeg. Mocht u interesse hebben om jurylid te worden, een keer bardienst te draaien, een commissie te ondersteunen, mee te helpen met klussen, het kan allemaal. Meer informatie hierover vindt u onder vrijwilligers.

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven