Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

01-07
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 1 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is ook onze kantine weer geopend. Trainingen Baanatletiek en Bambie-atletiek: Meer... Lees meer

GM Runningkleding voor recreanten

Evenals voor wedstrijdkledig kun je de kleding voor recreanten bestellen bij Patty Kanits-Frencken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-12688741

Assortiment

De GM runningkleding is van kwaliteitsmerk Rogelli, en uiteraard allemaal in het GM-blauw met wit, voorzien van GM logo op borst en rug. Neem voor assortiment en prijzen contact op met genoemde contactpersoon.

Bestelwijze

Doe je bestelling via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie:

  • Soort kleding / Maat / Aantal

Passen van kleding

Van de T-shirts ligt bij de contactpersoon een complete passet. Zie voor het maken van een afspraak de adresgegevens hierboven. Voor het passen van overige kleding ben je meestal aangewezen op clubgenoten die al eenzelfde kledingstuk in hun bezit hebben. Natuurlijk kun je ook bij Runner's World informeren of ze de maat die je wilt passen op voorraad hebben.


Deel op sociale media:

Terug naar boven