avgm logo desktop

Organisatie

Bestuur

Het bestuur van GM heeft zes leden, een voorzitter, secretaris en een penningmeester met daarnaast drie bestuursleden die o.a. verantwoordelijk zijn voor de Baanatletiek, Lopen en Wandelen. Als zijtak van het bestuur is de wedstrijdorganisatiecommissie (WOC) verantwoordelijk voor de wedstrijden.

Kijk hier wie de leden zijn van Bestuur en commissies.

Commissies

Diverse commissies zijn actief om onze vereniging draaiende te houden. Naast baanatletiek, lopen en wandelen zijn er nog vele andere taken te vervullen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud en interieur van het clubhuis, het reilen en zeilen van de bar, de website, sponsoring, etc.

Zie het overzicht van de diverse commissies voor een beschrijving van hun taken en wat zij zoal doen.

Het belang van de vrijwilliger

De belangeloze inzet van onze vrijwilligers is door de jaren heen altijd een kenmerk van GM geweest en loopt als het ware als een rode draad door onze vereniging.

Onze vrijwilligers vormen het cement van de vereniging. Door hun liefde en inzet voor GM bieden zij de structuur waardoor wij heel veel vitaliteit en veerkracht behouden. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers kunnen wij als vereniging bestaan en de contributie laag houden.

Vrijwilligers hebben we nooit genoeg. Mocht u interesse hebben om jurylid te worden, een keer bardienst te draaien, een commissie te ondersteunen, mee te helpen met klussen, het kan allemaal. Een volledig vacatureoverzicht vindt u onder vacatures.

Vrijwilligerscoördinator

Om overzicht over het vrijwilligerscorps te houden – het gaat bij onze vereniging om zo'n 200 mensen – hebben we een vrijwilligerscoördinator. Zij weet welke leden (en ouders van jeugdleden) een steentje bijdragen en bij welke onderdelen zij actief zijn. Daarnaast is ze op de hoogte waar nog dringend mensen nodig zijn en houdt ze het vacatureoverzicht actueel. Voor nieuwe vrijwilligers zal zij proberen een plaatsje binnen de vereniging te zoeken, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met de wensen en de mogelijkheden van de vrijwilliger.

Vanzelfsprekend kan iedereen altijd contact met haar opnemen. Dat geldt voor leden die wellicht meer informatie willen hebben over bepaalde taken of zich als vrijwilliger willen aanmelden, maar ook voor commissiehoofden die vrijwilligers zoeken. U kunt haar bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven voor vrijwilligerswerk is ook mogelijk. Hiervoor kunt u het docxinschrijfformulier invullen.


Deel op sociale media:

Terug naar boven