Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Nico Leijtens

Nico Leijtens300         

 Penningmeester

 Mail voor meer informatie

(Kies penningmeester)

 

Sinds februari 2017 ben ik benoemd tot penningmeester.

Ik ben 66 jaar, gehuwd, sinds kort gepensioneerd en woonachtig in Best.
Eind 2008 heb ik me bij GM gemeld voor deelname aan de startersgroep. Hierna volgde de doorstartersgroep en daarna heb ik me aangesloten bij een van de vele loopgroepen.
Normaal gesproken loop ik (en altijd met veel plezier) op de woensdagavond en zaterdagmorgen. Inmiddels heb ik ook al diverse halve marathons gelopen in binnen-en buitenland.

Ik zie mijn benoeming tot penningmeester als een welkome aanvulling op mijn huidige dagelijkse bezigheden.
Een van de vele uitdagingen van het penningmeesterschap is, naast het beheren van het “Huishoudboekje”, tevens mede erop toe te zien dat de uitgaven en ontvangsten zoveel als mogelijk in balans met elkaar blijven. Gelukkig krijgt de penningmeester bij GM een goede ondersteuning vanuit de vele commissies die onze vereniging rijk is.
GM is een financieel gezonde vereniging . De laatste jaren laten helaas een stijgende trend aan de uitgaven kant zien. Laten we daarom zuinig omgaan met ons clubgebouw, met onze baan en last but not least met onze materialen, zodat we met zijn allen kunnen blijven investeren in de hoge kwaliteit van onze vereniging.

Tenslotte nog mijn levensmotto: “Blijf bewegen en blijf lachen”.

Tot ziens op de baan en weg!

Met vriendelijke sportgroeten,

Nico Leijtens


Deel op sociale media:

Terug naar boven