Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Pieter van der Sanden

Pieter van der Sanden    

Woensdagavond - 11 km wandelen

Zaterdagochtend - 9 km wandelen

Mail voor meer informatie

(kies wandelen)

 

Sinds 1999 ben ik actief binnen de GM-gelederen; eerst als recreant-hardloper en sinds medio 2005 als wandelaar. Eind 2005 ben ik aangehaakt als rechterhand van Wil v.d. Ven, de initiatiefnemer van het wandelen bij GM. Sinds 2009 heb ik (helaas en noodgedwongen) het wandelstokje van Wil overgenomen.

Sinds die tijd begeleid ik twee van de vier wandelgroepen binnen GM. We wandelen ca. 9 km (zaterdagmorgen, 1 3/4 uur) en ca. 11 km (woensdagavond, 2 uur). De andere twee groepen worden begeleid door Nel van Oort (woensdagavond, 1 uur pittig tempo) en Francien de Leest (zaterdagmorgen, 1 uur op 't gemak).

Behalve de wekelijkse wandelingen verzorg ik jaarlijks de voorjaars- en de najaarswandeling. Ook onderhoud ik een kwadrant van het Bestse gedeelte van het WandelRoutenetwerk Brabant. Zo nu en dan ben ik actief als verkeersregelaar bij GM-evenementen c.q. marathon Eindhoven.


Deel op sociale media:

Terug naar boven