Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Toos de Groen

Toos Groen300 

Zaterdagochtend - rustig tempo

Mail voor meer informatie

(kies nordic walking)

 

Ik ben Toos de Groen. Gepensioneerd, echtgenoot, moeder en oma.
In een ver verleden heb ik bij GM een loopcursus gevolgd waarna ik ben gaan lopen in een trimgroep bij GM zonder lid te worden. Dat kon toen nog. Door slechte knieën moest ik daarmee stoppen.

In april 2006 heb ik bij GM een cursus Nordic Walking gevolgd waarna ik lid ben geworden.
Doordat een aantal trainers er mee ophielden werd ik gevraagd om trainer te worden. In september 2007 heb ik de cursus Nordic Walking Basic Instructor bij de Nordic Fitness Institute Benelux gevolgd en vanaf dat moment ben ik trainer geworden.

Op dit moment loop ik op zaterdagochtend met een groep die wat rustig aan wil doen. In deze groep kunnen mensen die geblesseerd zijn geleidelijk weer opbouwen en kunnen mensen die het tempo van de andere groepen niet meer aankunnen toch blijven lopen.
Op woensdagochtend lopen wij met een grote groep waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Af en toe geef ik cursus aan mensen die de techniek van Nordic Walking onder de knie willen krijgen.


Deel op sociale media:

Terug naar boven