Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Nancy Booij

Nancy Booij 

Woensdagavond - power walking

Mail voor meer informatie

(kies wandelen)

 

Ik ben Nancy Booij, getrouwd met Jim en we hebben een zoon van 21 en een dochter van 18. Ik ben zo’n 25 jaar lid geweest bij GM als hardloper, heb jaren met veel plezier hard gelopen in verschillende loopgroepen, in 2006 een halve marathon gelopen, maar daarna toch maar besloten om het op 10 km per week te houden.

Na een operatie in 2018 was het niet meer verstandig om het hardlopen weer op te pakken, via via ben ik in aanraking gekomen met powerwalken…dat is een combinatie van flink doorwandelen met spierversterkende oefeningen tussendoor. Ik vind het heerlijk om lekker buiten te zijn en je hoofd leeg te maken.

Dat beviel me zo goed, was toch iets pittiger dan gewoon wandelen en het voelt toch als sporten !!!

Aangezien ik de sfeer bij GM miste heb ik een gesprek gehad om powerwalken te introduceren, mooie tussenvorm van  wandelen en hardlopen, er is belangstelling genoeg voor dus vandaar hebben we nu een gezellige club op  woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. De trainingen beginnen bij het clubhuis van GM.

Dus als jullie zin hebben, jullie zijn van harte welkom.

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven