Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Stijn Groen

Carola Janssen         

 Wnd. Voorzitter baanatletiek

 Mail voor meer informatie

(Kies baanatletiek)

 

Mijn naam is Stijn Groen. Sinds 2007 ben ik lid van AVGM en dus al vanaf mijn 9de lid van deze mooie vereniging. In deze tijd heb ik veel van de baanatletiek gezien. Ik heb lang getraind voor de midden-lange afstanden op de baan, en de laatste jaren ben ik me aan het specialiseren op de sprint en 400m Horden bij de senioren. Daarnaast loop ik in de winter vaak mee met de verschillende crossen in de buurt. En in het zomerseizoen zet ik me vol in op verschillende wedstrijden, als atleet of als vrijwilliger. Hierdoor ben ik vaak op de baan te vinden en heb ik de club goed leren kennen.

In 2021 ben ik begonnen als (waarnemend) bestuurslid baanatletiek. Doordat ik zelf veel bezig ben met de baan- wedstrijdatletiek, vaak op de baan aanwezig ben en mijzelf meer wilde inzetten voor deze club heb ik besloten dat ik dit een mooie uitdaging vind.

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de studie elektrotechniek op de Fontys in Eindhoven. Sindsdien werk ik bij Sioux Technologies in Eindhoven waar ik micro-elektronica ontwerp en uitwerk. Daarnaast ben ik graag bezig met drones, elektronica en muziek.

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven