Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren

29-08
29 aug 2021
Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren Baanatletiek Wanneer: 29 aug 2021 , 11.00 uur
AVGM organiseert de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren en B-junioren. Voor dit kampioenschap zijn... Lees meer

Geocachen in Best!

17-07
17 jul 2021
Geocachen in Best! Wandelen Wanneer: 17 jul 2021 - 15 aug 2021
Het laatste evenement in de maand van het wandelen is een Geocaching evenement voor alle GM’ers en introducées. Dit is een leuke en actieve manier om de zomer... Lees meer

Nico Leijtens

Nico Leijtens300         

 Penningmeester

 Mail voor meer informatie

(Kies penningmeester)

 

Sinds februari 2017 ben ik benoemd tot penningmeester.

Ik ben 66 jaar, gehuwd, sinds kort gepensioneerd en woonachtig in Best.
Eind 2008 heb ik me bij GM gemeld voor deelname aan de startersgroep. Hierna volgde de doorstartersgroep en daarna heb ik me aangesloten bij een van de vele loopgroepen.
Normaal gesproken loop ik (en altijd met veel plezier) op de woensdagavond en zaterdagmorgen. Inmiddels heb ik ook al diverse halve marathons gelopen in binnen-en buitenland.

Ik zie mijn benoeming tot penningmeester als een welkome aanvulling op mijn huidige dagelijkse bezigheden.
Een van de vele uitdagingen van het penningmeesterschap is, naast het beheren van het “Huishoudboekje”, tevens mede erop toe te zien dat de uitgaven en ontvangsten zoveel als mogelijk in balans met elkaar blijven. Gelukkig krijgt de penningmeester bij GM een goede ondersteuning vanuit de vele commissies die onze vereniging rijk is.
GM is een financieel gezonde vereniging . De laatste jaren laten helaas een stijgende trend aan de uitgaven kant zien. Laten we daarom zuinig omgaan met ons clubgebouw, met onze baan en last but not least met onze materialen, zodat we met zijn allen kunnen blijven investeren in de hoge kwaliteit van onze vereniging.

Tenslotte nog mijn levensmotto: “Blijf bewegen en blijf lachen”.

Tot ziens op de baan en weg!

Met vriendelijke sportgroeten,

Nico Leijtens


Deel op sociale media:

Terug naar boven